Paszkany s-a dat pe muzică electronică

Paszkany s-a dat pe muzică electronică
Finanţatorul echipei de fotbal CFR Cluj, Arpad Paszkany, s-a numărat printre spectatorii de lux ai festivalului Electric Castle, care are loc în acest weekend la castelul Banffy de la Bonţida.

Paszkany a apărut în mijlocul publicului amator de muzică electronică vineri seara, îmbrăcat într-o cămaşă albă, de mână cu logodnica sa, Anamaria Feher, care a preferat o ţinută roşie şi o coafură modernă. Aceştia erau însoţiţi de un alt cuplu, în zona scenei principale.

Este al doilea eveniment la care Paszkany a apărut în ultimul timp, după petrecerea de deschidere a Festivalului Internaţional de Film Transilvania, de la Euphoria Music Hall, care a avut loc cu o zi înaintea finalei Cupei României.

Paszkany s-a declarat în mai multe rânduri un fan al muzicii rock, acesta aducând, de altfel, la Cluj, celebrul grup britanic Iron Maiden. El a anunţat că este în căutarea unui investitor pentru CFR Cluj.

Electric Castle Festival a început la Bonţida şi are loc în perioada 21-23 iunie. Printre invitaţii care susţin recitaluri se numără Morcheeba, Pendulum, James Zabiela, Dub Pistols, Stanton Warriors, Notes & Ties, Telepopmusik sau A-Skillz vs. Krafty Kuts. (D.E.)

 

Comenteaza