Ofertă last-minute într-un club clujean

Ofertă last-minute într-un club clujean
Patronul Janis Club a decis să organizeze o noapte specială, cum e cea de Revelion, la prețuri de ”fiecare vineri seara”.
Revelion gratuit, asta este oferta pe care Janis Club le-o propune celor care ”au rămas fără un Rev serios”.

”Clienții noștri trebuie să înțeleagă că nu percepem nicio taxă specială de Revelion. Este o seară de vineri normală, dar cu decoruri și atmosferă speciale, de an nou. Va fi o noapte foarte veselă, la care îi așteptăm pe toți cei care nu au un angajament sau pentru studenții care nu au posibilități materiale. Cu 30-40 de lei treci Revelionul”, a spus Adrian Munteanu, patronul clubului.

Locurile disponibile la mese se obțin cu rezervare, dar în club sunt așteptați și dansatorii neobosiți, care nu au nevoie de un loc pe scaun într-o noapte agitată, cum e cea dintre ani.

”Este o ofertă last minute, un Revelion spontan, fără mare fason. Ne-am dat seama că ar fi trebuit de la început să lansăm oferta asta, pentru că sunt mulți clujeni care nu își permit să dea un milion ca să își rezerve o masă pentru anul nou”, a mai afirmat Munteanu.

Oferta, lansată și pe Facebook, s-a bucurat de un mare succes. După o zi, din cele 200 de locuri au mai rămas disponibile doar vreo 70.
Comenteaza