Mesaje de Sfântul Andrei. Urări și felicitări pentru cei care își sărbătoresc astăzi onomastica

Mesaje de Sfântul Andrei. Urări și felicitări pentru cei care își sărbătoresc astăzi onomastica

Aproape un milion de români își sărbătoresc onomastica de Sfântul Andrei, apostolul care a răspândit creștinismul pe teritoriul țării noastre. Iată câteva mesaje frumoase pe care le puteți trimite sărbătoriților. 

Peste 900.000 de români își sărbătoresc onomastica de Sfântul Andrei. Dacă nu le puteți fi alături de sărbătoriți, vă puteți revanșa, trimițându-le un mesaj cu cele mai bune urări.

Mesaje de Sfântul Andrei

E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău și de aceea este o zi specială. Îți transmit calde îmbrățișări și voie bună. La Mulți Ani!

Azi, de ziua numelui tău, îți doresc să te simți cu adevărat iubit/ă și să ai parte de tot binele din lume. La mulți ani!

Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate și un veac de sănătate. Să ai parte doar de fericire și iubire. La mulți ani frumoși!

Andreea iți urez să ai o viață senină ca răsăritul de soare, iar sufletul să-ți fie curat ca neaua. Iți doresc o zi de neuitat și un sincer La Mulți Ani!

La Mulți Ani Andreea/Andrei! Așa cum soarele luminează pentru toata omenirea, așa și tu luminezi viața mea, cu zâmbetul tău în fiecare zi! Te iubesc!

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte o rază de soare, care să-ți aducă fericire și numai momente senine. Multă sănătate! La mulți ani!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. Fii mereu așa cum te știm noi toți senin/senină. La mulți ani!
Urări pentru prieteni

Felicitări cu ocazia acestei zile. Iți urez sa fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. Să obții tot ce îți dorești. La mulți ani Andrei!

Fie ca bunul Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!

Dragă Andrei, sper ca mesajul meu să fie mai călduros decât  vremea de afară. Îți doresc să ai parte de multă sănătate și îți urez tot binele din lume. La mulți ani!

Iți urez la mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Andrei pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să iți dăruiască fericirea dorită si liniștea sufletească. 

La mulți ani frumoși, Andrei, cu ocazia acestei zile sfinte. Să te ocrotească Dumnezeu în toate începuturile tale. Orice vis bun să devină realiate.

Andreea, îți doresc mulți ani fericiți, alături de oamenii dragi. Ești o rază de bucurie pentru prieteni și familie. Îți urăm tot binele din lume!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Se spune ca iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele. Eu am observat că cerul poate arăta bine fără lună, dar niciodată fără stele, adică fără tine. La mulți ani frățiorul/surioara mea dragă!

Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie. Să ai în viată numai noroc și multă bucurie! La Mulți Ani!

La mulți ani Andrei, sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale!

Din mici crenguțe de brad, din flori și din iubire ți-am împletit un “La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani suflețelul meu, Andrei/Andreea!

Comenteaza