Madonna, la terapie intensivă

Madonna, la terapie intensivă
| Foto: https://pagesix.com/

Celebra cântăreață pop în vârstă de 64 de ani, Madonna, și-a amânat turneul mondial după ce a fost internată la terapie intensivă. 

Potrivit managerului Madonnei, Guy Oseary, aceasta ar fi dezvoltat o infecție bacteriană gravă, care a dus la „o internare de câteva zile la terapie intensivă”.

Guy Oseary a declarat că starea de sănătate a Madonnei se îmbunătățește, dar că aceasta se află în continuare sub îngrijire medicală, scrie BBC.

Page Six a dezvăluit însă, în exclusivitate, că Madonna ar fi fost găsită inconștientă și dusă de urgență la un spital din New York sâmbătă.

Este posibil ca Madonna, care este extrem de rezervată în privința dezvăluirii către public a chestiunilor legate de sănătate, se afla în etapele finale ale unui regim de repetiții în pregătirea turneului, mai adaugă BBC. 

Vedeta în vârstă de 64 de ani trebuia să înceapă turneul ,,Celebration” pe 15 iulie urmând să se desfășoare până pe 30 ianuarie 2024.

Turneul ”Celebration” urma să marcheze patru decenii de carieră ale artistei. Seria de concerte trebuia să înceapă la mijlocul verii, în America de Nord, apoi urma să ajungă în Europa. Madona a anunțat la începutul anului că urma să susțină spectacole în 35 de orașe.

Comenteaza