Foto Advertorial LifeBox sau cum să ai un stil de viaţă sănătos

Preocuparea românilor pentru un stil de viaţă sănătos este tot mai evidentă în ultimii ani. Studiile de specialitate relevă că 40% dintre români au început să facă sport regulat, în timp ce 43% au fost mai atenţi la alimentaţie.

În următorii ani, statisticile ar putea deveni şi mai îmbucurătoare. Cum aşa? Pentru cei cu program încărcat, pentru cei mai puţin pricepuţi în bucătărie sau pentru persoanele care îşi doresc o alimentaţie corectă sub îndrumarea medicului nutriţionist, există acum LifeBox. Este vorba despre un concept nou în România, apărut pe piaţă în urmă cu doi ani, în urma colaborării dintre chef-ul Alex Cîrțu și Anamaria Iulian, medic nutriționist specializat în nutriție comportamentală și tratamentul obezității infantile.

Disponibile în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Oradea, meniurile LifeBox, cu livrare acasă sau la birou, oferă 3 mese principale şi 2 gustări necesare într-o zi, personalizate în funcţie de numărul de calorii. “Indiferent dacă eşti iubitor de carne sau peşte, vegetarian, amator de mişcare sau sportiv de performanţă, îţi oferim un meniu variat, bogat în proteine, vitamine, minerale şi antioxidanti. Pe scurt, te ajutăm să ai un comportament alimentar corect”, explică reprezentanţii LifeBox.

Cum funcţionează LifeBox?

Accesaţi site-ul www.lifebox.ro, unde puteţi alege unul dintre meniurile: optim, vegan, veggie + fish sau sport în functie de numărul de calorii dorit. Nu ştiţi ce număr de calorii să alegeți? Nici o problemă: site-ul oferă posibilitatea completării unui formular, iar specialiştii LifeBox vă vor propune un meniu pe baza răspunsurilor oferite de dumneavoastră.

Comenzile se plasează online cu 48 ore înainte de ziua de livrare, iar dumneavoastră primiţi meniul complet pentru întreaga zi, în intervalul orar flexibil intre 06:00 - 10:00, la birou sau acasă.

Noutăţile LifeBox pentru 2019

Peste 100 de preparate noi. Cu mult gust de Transilvania

Nimeni nu doreşte să simtă că este la dietă atunci când îşi schimbă stilul de viaţă. LifeBox a înţeles acest lucru şi oferă meniuri cât mai variate, cu mult gust. În decembrie 2018, LifeBox a deschis o bucătărie în Oradea, condusă de Chef George Crăciun, fost Executive Chef la hotelul Doubletree by Hilton.  “Am ales să ducem business-ul şi în Oradea pentru că ne place mult cum s-a dezvoltat oraşul în ultima perioadă şi am observat că exista un public din ce în ce mai numeros care îşi doreşte un stil de viaţă sănătos”. Aşadar, de acum înainte, meniurile zilnice vor avea gust ardelenesc.

Meniu de 1000 KCAL

La dorinţa majorităţii clienţilor, varianta de 1200 Kcal a fost modificată în 1000 kcal. Meniul păstrează echilibrul macronutrienţilor şi se potriveşte tuturor celor care îşi doresc o siluetă perfectă, însă fără abateri de la gust şi respectând regulile pentru o sănătate perfectă.

Meniu sportiv cu 4 variante calorice pentru 5 mese  

Cu valori cuprinse între 70g şi 130 g de proteină, mesele noului meniu sportiv oferă un boost de energie, datorată glucidelor complexe şi proteinelo de origine animală. Aşadar, clienţii au la dispoziţie următoarele opţiuni:

  • Sport 1500 KCAL – 70g de proteină
  • Sport 2000 KCAL – 90g de proteină
  • Sport 2500 KCAL – 110g de proteină
  • Sport 3000 KCAL – 130g de proteină

LifeBox Juices

LifeJuice completează meniul zilnic cu savoarea exotică a unui suc presat la rece în fiecare zi. Cu 100% conținut natural și nepasteurizat, LifeJuice îți oferă beneficiile a cinci superalimente: guarana, spirulină, moringa, ginseng și tumeric.

În concluzie, există cel puţin 5 motive pentru care merită să încercaţi LifeBox.

  1. Meniurile sunt preparate sub îndrumarea unor chefi experiementaţi, după sfaturile doctorului nutritionist, astfel că meniul nu doar că este sănătoas, dar este şi echilibrat nutritiv. 
  2. Trei mese şi două gustări pe zi livrate înseamnă mai puţine bătăi de cap. Adio liste de cumpărături, ambuteiaje în trafic, curse printre rafturile magazinelor şi saună în bucătărie.
  3. Mai puţine bătăi de cap înseamnă mai mult timp liber. Ore în plus petrecute în familie, cu prietenii, la plimbare, acasă la film sau orice altă variantă vă puteţi imagina. În programul omului modern, orice minut liber contează.
  4. Un alt mare plus îl reprezintă evidenţa clară asupra cheltuielilor. Ştii ce cumper, ştii ce plăteşti. Ba chiar economiseşti. Nimeni nu intră vreodată într-un magazin ca să se întoarcă acasă doar cu produsele trecute pe lista de cumpărături. În plus, de cele mai multe ori, în plase ajung şi dulci sau alte produse dăunătoare sănătăţii. 
  5. Nu în ultimul rând, LifeBox ajută la combaterea risipei alimentare. Cumpăraţi în funcţie de cât consumaţi, astfel că nu veţi fi nevoiţi să mai aruncaţi mâncare aşa cum adesea se întâmplă cu preparatele rămăse în frigider. Conform statisticilor, România ocupă locul 9 în UE la capitolul risipă alimentară.

Alege un stil de viaţă sănătos, alege LifeBox

Comenteaza