Imaginea care a făcut înconjurul lumii: un nou-născut încearcă să smulgă masca medicului imediat după ce a venit pe lume

Imaginea care a făcut înconjurul lumii: un nou-născut încearcă să smulgă masca medicului imediat după ce a venit pe lume
| Foto: dnaindia.com

Îmaginea a fost făcută publică pe Instagram de Dr. Samer Cheaib, un medic din Dubai. Un nou-născut poate fi văzut încercând să smulgă masca chirurgicală a medicului în timp ce îl ține pe copil în mână.

Un nou-născut care încearcă să smulgă masca ginecologului imediat ce a venit pe lume – este imaginea postată de un medic din Dubai. Fotografia a devenit imediat virală pe rețelele de socializare. Fotografia a fost postată pe Instagram pe 5 octombrie, iar copilul s-a născut probabil cu doar câteva minute înainte de a fi făcută fotografia.

Imaginea postată de medicul dr. Samer Cheaib e însoțită de mesajul: „Cu toții vrem un semnal că ne vom da jos în curând măștile.” Unii au definit poza drept imaginea simbolică a anului 2020.

Medicul, care vorbește adesea despre munca sa pe rețelele de socializare, oferă mesaje pozitive și de speranță în perioada pandemiei. Mulți au spus că e fotografia anului, alții că o astfel de imagine încălzește inimile și transmite sentimente pozitive cu privire la viitor.

Pe fondul acestui moment dificil, al pandemiei de coronavirus, chiar și o mică licărire de speranță face uneori enorm de mult, iar această fotografie virală este dovada acestui lucru.

 

Comenteaza