Horoscop săptămâna 20 - 26 mai 2024. Vești importante pentru câțiva nativi din zodiac

Horoscop săptămâna 20 - 26 mai 2024. Vești importante pentru câțiva nativi din zodiac
| Foto: stirileprotv.ro

Horoscopul săptămânal pentru perioada 20 - 26 mai 2024 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

Berbec
Nativii Berbec încep săptămâna cu preocupări de natură relațională, mai ales dacă vor să îndrepteo situație în cuplu. Vor avea ocazia, pentru că zodia Gemeni începe să fie traversată de planete încă de la începutul săptămânii: din 20 mai, de Soare, din 23 mai de către Venus, micul benefic, și de Jupiter, marele benefic, din 26 mai, pentru următorul an. Sectorul comunicării este puternic activat de aceste trei planete, care îi invită pe Berbeci să fie mai receptivi și să privească relațiile în alt mod, să găsească soluții la diverse probleme.

Taur
Nativii Taur încep săptămâna cu preocupări pentru activitățile de la locul de muncă și pentru relațiile cu colegii, colaboratorii și cei cu care au în derulare proiecte. În urma unor negocieri favorabile, situația financiară se poate îmbunătăți, se rezolvă diferite contexte financiare, în familie sau la locul de muncă. Taurii vor rula sume importante de bani în perioada următoare datorită planetelor care vor tranzita casa banilor: Soarele din 20 mai, Venus, micul benefic, din 23 mai și Jupiter, marele benefic, din 26 mai, până în iunie anul viitor.

Gemeni
Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Gemeni preocupări pentru sfera sentimentală, relațiile cu copiii sau privind un proiect în care vor să se implice.

Săptămâna aceasta, nativii Gemeni vor fi vedetele perioadei. Planetele intră pe rând în zodia lor: pe 20 mai Soarele, pe 23 mai Venus, micul benefic, și pe 26 mai Jupiter, marele benefic, care vine cu oportunități și șanse pentru următorul an. Nativii pot să aibă realizări pe toate planurile, dar în special în sfera sentimentală și cea profesională. Jupiter este și guvernatorul casei carierei și a reputației profesionale și aduce șanse mari de afirmare și relansare profesională.

Pe 23 mai se formează Luna Plină din zodia Săgetător, care activează casa relațiilor și parteneriatelor. Pentru că Jupiter, guvernatorul Săgetătorului, se află încă într-o casă a trecutului și a frământărilor interioare, unii nativi se pot vindeca după o relație, care nu a funcționat sau pot clarifica o situație, să reia o relație cu cineva din trecut, însă de data aceasta pe alte baze. Se poate încheia o relație/un parteneriat sau se pot culege roadele unor demersuri privind trecerea la o etapă nouă în relație.

Rac
Nativii Rac încep săptămâna cu preocupări gospodărești și de familie. De asemenea, nu este exclus să apară o situație neprevăzută cu casa sau în familie.

În urma unor discuții cu persoane apropiate, nativii Rac vor începe să conștientizeze niște lucruri, vor avea relalații și vor căuta să își redirecționeze energia spre interior pentru reechilibrare și găsirea unor soluții de eliminare a unui bagaj karmic, să scape de ceva ce îi apasă și le aduce frământări interioare. Pe fondul acesta astral, vor contribui la o vindecare : Soarele, din 20 mai, în tranzit prin zodia Gemeni, Venus, micul benefic, din 23 mai și Jupiter, marele benefic, din 26 mai, care va activa sectorul subconștientului, izolării, introspecției, frământărilor interioare și trecutului.

Pe 23 mai se formează Luna Plină din zodia Săgetător, care dinamizează casa muncii și sănătății și pot avea loc concluzii, încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri profesionale. Vor exista nativi care vor câștiga mai mult sau vor realiza ce atitudine să adopte. Registrul astral este susținut de către Pluton din zodia Vărsător, care poate ajuta la o transformare.

Leu
Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Leu mai multe deplasări, dialoguri despre activitățile profesionale și proiectele pe care vor să le înceapă. Pe fondul acesta astral are loc intrarea Soarelui, guvernatorul lor, în 20 mai, în zodia Gemeni, pe sectorul prietenilor, vieții sociale, activităților de pe urma exercitării profesiei și planurilor de viitor. Va fi urmat de către Venus, micul benefic, din 23 mai, și de Jupiter, marele benefic, din 26 mai, pentru următorul an. Așadar, se activează o casă socială, în care nativii vor începe să facă planuri cu prietenii, se pot asocia în diverse proiecte, să își pună în practică ideile.

Pe 23 mai se formează Luna Plină din zodia Săgetător, care activează sfera sentimentală, relațiile romantice, creativitatea, relațiile cu copiii, distracția și relaxarea. Au loc concluzii, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind un proiect creativ sau cucerirea unei persoane. Posibil Leii să renunțe la niște credințe sau convingeri, care îi țin în loc și să vadă dintr-o altă perspectivă o situație de natură sentimentală sau care privește educarea și programul copiilor pentru nativii părinți.

Fecioara
Nativii Fecioară încep săptămâna cu preocupări pentru situația financiară, administrarea unor sume de bani sau fac eforturi să intre în posesia unor sume provenite din colaborări. De asemenea, s-ar putea să apară unele cheltuieli neașteptate sau merg la cumpărături și achiziționează ceva de valoare pentru casă.

Zodia Gemeni, respectiv casa carierei, imaginii și reputației profesionale este activată din această săptămână de intrarea Soarelui, din 20 mai, urmat de către Venus, micul benefic, și Jupiter, marele benefic, din 26 mai, care aduce oportunități și șanse de relansare profesională în următorul an. Așadar, nativii Fecioară sunt invitați să fie atenți la propunerile și ofertele care vin spre ei, pentru că unele dintre acestea ar putea să îi ajute să iasă mai mult în față.

Pe 23 mai se formează Luna Plină din zodia Săgetător, care anunță concluzii, decizii importante, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri care au legătură cu familia, casa, spațiul de locuit, părinții și patrimoniul.

Până pe 24 mai, Soarele, Venus și Jupiter formează o conjuncție (alăturare), care activează casa principiilor, credințelor, convingerilor și care le poate aduce conștientizări și revelații și o schimbare de optică într-o situație, care are legătură cu studiile, perfecționarea profesională, călătoriile și filosofia de viață.

Balanță
Contextul astral de la începutul săptămânii le aduce nativilor Balanță preocupări pentru administrarea unor sume de bani, care provin din alte surse decât salariul, privind niște investiții pe care acesția vor să le facă în casă.

Săptămâna acesta este importantă prin intrarea unor planete în zodia Gemeni, care activează casa principiilor de viață, călătoriile, relația cu străinătatea, studiile, perfecționarea profesională și lărgirea universului cunoașterii. Așadar, pe 20 mai, Soarele începe să traverseze aceste domenii, timp de o lună. Este urmat de către Venus, guvernatoarea nativilor, din 23 mai, și de Jupiter, marele benefic, din 26 mai, timp de un an. Urmează o perioadă în care Balanțele sunt interesate să învețe, să se perfecționeze, să caute să obțină o bursă, să călătorească, să se dezvolte din punct de vedere profesional.

Pe 23 mai se formează Luna Plină din zodia Săgetător, care activează casa comunicării, învățării, gândirii, informațiilor și interacțiunilor cu ceilați și nativii pot ajunge la niște concluzii, să-și schimbe optica, să vadă altfel lucrurile într-o situație, în comunicarea și interacționarea cu persoana iubită sau cu copiii pentru nativii părinți.

Scorpion
Nativii Scorpion încep săptămâna cu o introspecție legată de relația de cuplu și cum să gestioneze o situație, astfel încât să repare, să îndrepte o greșeală pe care au făcut-o.

Pe fondul acesta astral are loc intrarea Soarelui, din 20 mai, în zodia Gemeni, a lui Venus, micul benefic, din 23 mai, și a lui Jupiter, marele benefic, din 26 mai, pentru următorul an. Astfel, sectorul transformărilor profunde, relațiilor și vieții intime, dar și a banilor proveniți din alte surse, moștenirile sau banii la comun cu partenerul, va fi dinamizat și vor exista preocupări pentru acestea.

Pe 23 mai are loc Luna Plină din zodia Săgetător, care dinamizează casa banilor obținuți din muncă, dar și a stimei de sine și valorilor. Au loc concluzii, decizii, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri de natură profesională, privind mărirea veniturilor. Posibil, nativii Scorpion să-și dea mai multă valoare, să negocieze în favoarea lor un context financiar, să-și schimbe perspectiva, să renunțe la niște convingeri care le opresc evoluția.

Până pe 24 mai, Soarele, Venus și Jupiter formează o conjuncție (alăturare), care anunță revelații, conștientizări în planul relațiilor.

Săgetător
Contextul astral de la începutul săptămânii le aduce nativilor Săgetător dialoguri cu prietenii, legate de activitățile profesionale sau de starea sănătății. Posibil să facă o schimbare în sarcini, activități, să aibă mai mult timp liber, să se ocupe și de chestiunile personale.

Pe 20 mai, Soarele începe să traverseze zodia Gemeni, respectiv casa relațiilor și parteneriatelor profesionale. Este urmat de către Venus, micul benefic, din 23 mai, și de Jupiter, marele benefic și guvernatorul lor, din 26 mai. Urmează o perioadă în care Săgetătorii vor avea oportunități în planul relational, să se asocieze, să încheie contracte și colaborări profitabile, să se dezvolte împreună cu partenerul sau într-o asociere, care le poate deshide orizonturile.

Pe 23 mai are loc Luna Plină din zodia Săgetător, din casa personalității, care poate anunța un succes, o realizare, concluzii sau decizii importante. Fenomenul astral este susținut de Pluton, planeta transformărilor profunde. Informații sau vești le pot schimba perspectiva nativilor, mai ales dacă lasă în urmă niște convingeri sau credințe, care îi țin în loc să evolueze.

Capricorn
Nativii Capricorn încep săptămâna cu preocupări pentru carieră, activitățile din sfera profesională, relațiile cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie. Capricornii sunt determinați să facă impresie bună într-un proiect, să își demonstreze potențialul.

Pe 20 mai, Soarele începe să traverseze zodia Gemeni, respectiv sectorul muncii, rutinei zilnice, activităților profesionale, sănătății. Este urmat de către Venus, micul benefic, din 23 mai, și de Jupiter, marele benefic, din 26 mai. În perioada următoare nativilor Capricorn li se mărește volumul de muncă, caută să se informeze, să învețe lucruri noi, să se perfecționeze, să obțină un job mai bun, o colaborare sau să înceapă o activitate independentă.

Pe 23 mai are loc Luna Plină din zodia Săgetător, care le activează sectorul subconștientului, izolării, frământărilor interioare și trecutului. Capricornii sunt invitați să lase în spate trecutul, să se elibereze de niște bagaje emoționale care îi țin în loc să evolueze. Se încheie niște etape și pot avea niște conștientizări legate de carieră.

Vărsător
Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Vărsător preocupări pentru studiu, perfecționare profesională, programarea unei călătorii. De asemenea, pot primi vești de la drum, din străinătate, de la rude, să primească sfaturi legate de casă sau administrarea unor bunuri.

Pe 20 mai, Soarele începe să traverseze zodia Gemeni, respectiv sectorul sentimental, aventurile romantice, distracția și relaxarea, creativitatea. Este urmat de către Venus, micul benefic, din 23 mai, și de Jupiter, marele benefic, din 26 mai. În perioada următoare nativii pot începe o relație sentimentală sau un proiect creativ, prin care să-și pună mai mult în valoare potențialul.

Pe 23 mai are loc Luna Plină din zodia Săgetător, care le activează sectorul prietenilor, vieții sociale, planurilor și strategiilor de viitor. Vărsătorii pot ajunge la niște concluzii, să ia decizii importante privind activitățile de pe urma exercitării profesiei, să se încheie o etapă, o relație de prietenie, un proiect. Pentru a putea evolua este nevoie să lase în urmă niște concepții, care îi țin în loc, să privească lucrurile dintr-o altă perspectivă, să fie deschiși.

Până pe 24 mai, Vărsătorii pot rezolva un context familial, locativ, să găsească soluții la niște probleme, care îi frământă.

Pești
Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Pești preocupări pentru situația financiară și intrarea în posesia unor bani, dar și administrarea sumelor pe care aceștia le dețin cu partenerul sau alte persoane din familie. Dacă au demarat un dosar pentru accesarea unui credit, pot primi răspuns favorabil.

Pe 20 mai, Soarele începe să traverseze zodia Gemeni, respectiv sectorul vieții de familie, căminului, spațiului de locuit, părinților și patrimoniului. Este urmat de către Venus, micul benefic, din 23 mai, și de Jupiter, marele benefic, din 26 mai. În perioada următoare nativii au oportunități și șanse să rezolve un context locativ, o mutare, să își întemeieze o familie sau să-și mărească familia. Jupiter, guvernatorul lor, aduce fericire și bunăstare în familie.

sursa info: știrileprotv.ro

Comenteaza