Horoscop pentru săptămâna 12 - 18 februarie 2024. Ce zodii își vor întâlni sufletul pereche

Horoscop pentru săptămâna 12 - 18 februarie 2024. Ce zodii își vor întâlni sufletul pereche

Horoscopul pentru săptămâna 12 - 18 februarie 2024 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

BERBEC

O perioadă importantă pentru tine, întrucât te ajută să finalizezi treburi restante, să renunți la obiceiuri proaste, să-ți trasezi noi planuri de viitor și să te orientezi spre relații de o mai bună calitate. Chiar dacă, stările tale de spirit fluctuează mult și sănătatea este vulnerabilă, te poți concentra pe ceea ce îți este ție de folos acum. A doua parte a săptămânii evidențiază cheltuieli dar primești bani, cadouri sau favoruri dinspre segmentul profesional. Se conturează schimbări în relațiile cu persoanele din anturajul apropiat. Posibil ca în urma evenimentelor și discuțiilor din aceste zile, să decizi a te desprinde din relațiile care funcționează defectuos.

TAUR

O perioadă care îți aduce informații deosebite, pe căi neobișnuite. Discuții tainice cu oameni importanți, mai ales privitoare la segmentul partenerial. Este posibil să decizi desprinderea de unii parteneri, fie că este vorba despre partenerul de viață, fie despre cei de afaceri sau despre colaboratori. Sănătatea este vulnerabilă și de aici apar tot felul de stări fluctuante. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Sunt șanse mari de progres și de schimbarea unor planuri personale sau profesionale care nu au dat roadele scontate până acum. Din perspectiva financiară, se va finaliza o etapă de câștig din munca proprie.

GEMENI

Relațiile socioprofesionale sunt foarte active pe tot parcursul săptămânii. Discuții, întâlniri la nivel înalt cu șefi sau cu reprezentanții unor instituții oficiale. Se conturează un final în unele relații, mai ales în relațiile cu unii prieteni sau cu unele persoane care te-au susținut cumva în proiectele tale profesionale. Evită să povestești multe și mărunte despre tine și despre planurile tale personale de viitor. Sănătatea este vulnerabilă, astfel încât ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian. La finalul săptămânii, contextul astral te va impulsiona să-ți schimbi felul în care te raportezi la evenimentele vieții cotidiene și la relațiile cu ceilalți.

RAC

Săptămâna îți aduce în atenție segmentul profesional și relațiile aferente. Se conturează un final în privința statutului socioprofesional. Imaginea ta în ochi altora se va modifica, depinzând numai de tine cum și în cel fel. La serviciu se poate finaliza o etapă de lucru. Șefi care se schimbă, condiții noi de muncă, implicare în activități profesionale de anvergură. Noutățile sociale sunt frecvente și de bun augur. Prietenii îți sunt alături cu sfaturi interesante. În weekend, oboseala și stresul acumulat își vor spune cuvântul. Odihnește-te conștient și îngrijește-ți sănătatea! În taină vei lua deciziile cele mai potrivite pentru tine.

LEU

Multe dintre concepțiile tale se vor modifica începând cu această săptămână. Te vei orienta spre alte filozofii de viață și spre a relaționa cu oameni valoroși și bine experimentați în ale vieții. Activități intelectuale de anvergură, planuri de călătorii, de studii și de reluare a unor secvențe de învățare-evaluare. Relațiile cu străinătatea sunt deosebite. Unele se finalizează, făcându-se loc pentru altele. Este posibil să călătorești pe distanțe lungi, dar fii prudent, pentru că neplăcerile apar când te aștepți mai puțin. Multă animație în plan profesional, fiind vorba de discuții importante cu șefii și colegii de muncă. Schimbare de statut socioprofesional.

FECIOARĂ

Schimbări în plan financiar, la secțiunea bani și bunuri administrate și folosite în comun cu alții. Este posibil să primești o sumă de bani restantă, să reușești să achiți datorii vechi sau să lămurești chestiuni privitoare la moșteniri și partaje. Existe amănunte necunoscute, dar importante vizavi de ceea ce se petrece în plan financiar. De evitat investițiile de anvergură și a-i lăsa pe alții să profite de pe urma veniturilor tale! Activități intelectuale, planuri de călătorii, abordarea unei noi filozofii de viață. Sunt momente bune pentru a dialoga cu persoanele aflate în străinătate și a plănui călătorii sau studii pe termen lung.

BALANȚĂ

Perioadă importantă în plan partenerial! Se finalizează o etapă, asta însemnând desprinderea de un partener de viață, desprinderea dintr-o colaborare profesională neprofitabilă sau reconfigurarea alteia din toate punctele de vedere. De reținut că nu este ceea ce pare. Nebuloasa care domnește în acest segment de viață îți creează iluzii și dezamăgiri. Demersuri financiare privitoare la cheltuieli comune cu alții, achitarea unor datorii, dar este posibil să și primești ceva bani, bunuri sau favoruri deosebite. În urma situațiilor și dialogurilor din această săptămână îți vei reconfigura sistemul valorilor morale și spirituale.

SCORPION

Se conturează schimbări la locul de muncă. Observă atent ceea ce se petrece în preajma ta și evită luarea deciziilor importante. Se finalizează o etapă profesională, se reconfigurează activitatea, relațiile colegiale, dar și condițiile de muncă. Informează-te corect și la timp din surse sigure și nu slăbi vigilența. În umbră sunt active conflicte serioase. Amestecul dulce-amar din domeniul profesional în care activezi te poate neliniști, dar cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Sănătatea este vulnerabilă datorită contextului astral din aceste zile, bine fiind să-i acorzi atenție și îngrijiri corespunzătoare. Relațiile parteneriale sunt disonante.

SĂGETĂTOR

Perioada te predispune la focusarea pe relațiile sentimentale. O relație amoroasă se poate finaliza sau cel puțin își schimbă condițiile și termenii de desfășurare. Relațiile cu copiii intră în discuție în chip zgomotos. Diferența de mentalitate dintre tine și ceilalți mai ales în plan afectiv poate duce la reconfigurarea relațiilor dintre voi. Există detalii ascunse vizavi de acest segment, care își fac simțită prezența prin situații bizare. Mult de lucru la serviciu, dar și acasă în plan personal. Sunt posibile și niscai probleme de sănătate, de aceea dozează-ți eforturile și selectează prioritățile. În weekend se prefigurează dialoguri importante.

CAPRICORN

Se recomandă orientarea eforturilor spre segmentul domestic și spre relațiile familiale. Vor avea loc discuții importante, întâlniri deosebite cu neamurile, vizitarea locurilor natale și trasarea planurilor de viitor. Este nevoie de schimbări majore în spațiul de locuit, însă deocamdată verifică atent instalațiile de apă. Sunt posibile avarii de la și prin apă. Fii prudent vizavi de dialogurile cu membrii familiei, pentru că există tensiuni. Cei dragi au alte planuri domestice și comunică asta destul de vehement. Cu puțin efort și bunăvoință se poate ajunge la un consens cu toată lumea. Relațiile amoroase sunt surprinzătoare.

VĂRSĂTOR

Multe discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Este bine să reții informațiile vehiculate în preajma ta și subiectele pe care le discuți cu ceilalți, întrucât îți vor fi de folos la momentul potrivit. Demersuri intelectuale, rezolvarea unor chestiuni personale și profesionale, multe călătorii pe distanțe scurte. Deciziile importante și asumarea unor responsabilități majore, lasă-le pentru o altă perioadă mai bună. Acasă în familie sunt multe treburi de făcut, bine fiind să te implici serios în rezolvarea lor. Discuții și întâlniri cu neamurile. Comunicarea este deficitară în această săptămână, deci fii foarte prudent.

PEȘTI

Este nevoie să te ocupi de segmentul financiar în primele zile ale săptămânii. Se finalizează o etapă de câștig din munca proprie, fiind astfel posibil să te orientezi spre alte surse de venit. Fii prudent vizavi de bani, deoarece sunt posibile multe încurcături și minciuni. Verifică fiecare document care îți atestă drepturile salariale și evită cheltuielile extravagante. Provocarea perioadei analizate constă în a învăța să gestionezi corect banii și a-ți remodela viziunea asupra lor. Practic banii ajută la efectuarea unor schimburi, care aduc energii în viața ta, dar te și eliberează de acelea care nu-ți mai sunt de folos. Dialogurile sunt de bun augur.

SURSA: ASTROCAFE.RO

Comenteaza