HOROSCOP de WEEKEND 19-20 decembrie 2020

HOROSCOP de WEEKEND 19-20 decembrie 2020

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest sfarşit de săptămână.

Berbec

De ceva timp ai senzatia ca o ruda are ceva cu tine. Nu iti mai raspunde la telefon si nici la mesaje. Weekend-ul asta vrei sa clarifici situatia si ii faci o vizita. Linisteste-te, probabil este vorba de o neintelegere.

Taur

Partenerul de viata ti-a facut o mare surpriza si nu vrei sa ramai mai prejos. Daca inca nu stii, pana la urma tot o sa afli ce isi doreste. Pregateste-ti cardul de cumparaturi.

Gemeni

Aglomeratie, alergatura si bani aruncati pe lucruri de care nici nu stii daca ai nevoie... Asa arata ziua ta de sambata. Duminica te abtii, asa ca stai acasa. Macar ai timp sa te ocupi si de niste treburi gospodaresti.

Rac

Weekend-ul acesta ai ceva de umblat, asa ca nu-ti fa alte planuri. Sambata ti-o petreci mai mult pe drumuri, dar duminica o sa ai parte de distractie: nu ai mai ras asa bine de multa vreme!

Leu 

Desi este weekend, asteapta-te si la cateva ore de munca. Un prieten te roaga sa-l ajuti cu ceva sambata, dar nu-ti face griji, iti va ramane timp si pentru viata personala. Duminica s-ar putea sa fi nevoit sa pleci din oras.

Fecioara

Sperai sa fie un weekend linistit, fara griji, dar te vei trezi in mijlocul unor situatii despre care nici macar nu banuiai ca te asteapta. Nu sta prea mult pe ganduri, fii spontan. Pana la urma vei cedea ca te vei distra de minune.

Balanta

Ai atata treaba, in acest weekend, incat nici nu simti cum trece timpul. Incearca macar duminica dupa-amiaza sa te odihnesti putin. Ai noroc ca-ti sare cineva in ajutor si termini mai repede ce ai de facut!

 Scorpion

Nu ai programat nimic special pentru acest weekend si tocmai de aceea va fi un un sfarsit de saptamana special. Este vorba despre un eveniment care te ia pe nepregatite, dar care se va dovedi extrem de interesant.

Sagetator

Ai multe planuri, asa ca trezeste-te de dimineata, daca nu vrei sa fi nevoit sa renunti la cateva. Sambata seara dedici cateva ore activitatilor casnice pe care le-ai cam ignorat in ultima saptamana. 

Capricorn

Sambata primesti o veste buna care te incanta peste masura. Nu te mai intereseaza nimic, iti sta gandul doar la ceea ce tocmai ai aflat. Nici macar duminica nu te poate convinge partenerul de viata sa te ocupi de altceva, mai serios.

Varsator

Weekendul incepe deosebit de interesant datorita unui cunoscut care te anunta ca un eveniment pe care-l asteptai de multa vreme va avea loc chiar duminica. Toata ziua de sambata o dedici acestui aspect. Vrei sa iasa perfect.

Pesti

Sambata dimineata vrei sa pleci la drum chiar daca stii ca vremea nu e asa cum ti-ai dori acolo unde te duci. Te consulti cu partenerul si luati o decizie. Daca pleci ai grija sa iei cu tine tot ce-ti trebuie, te vei intoarce abia duminica.

Comenteaza