HOROSCOP de WEEKEND 18 - 19 februarie 2023

HOROSCOP de WEEKEND 18 - 19 februarie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend.

Taur

Pregăteşti o călătorie căreia îi acorzi o importanţă specială, de parcă ştii deja că urmările acestui drum vor fi pe placul tău. Poate e o deplasare mai costisitoare, poate e un concediu în condiţii de lux.

Gemeni

Nu stai prea bine din punct de vedere financiar, dar nu ai cum să eviţi unele cheltuieli. Din puţinul pe care îl ai la dispoziţie, trebuie să îţi aduni forţele pentru a achita o datorie ceva mai mare.

Rac

Nu te poţi detaşa încă de o problemă de serviciu, pentru că urmează un moment marcant în care va trebui să iei o decizie şi nu ai ajuns încă la nici o concluzie. Discuţiile pe care le ai cu ceilalţi te derutează.

Leu

Dacă nu ştii încotro e cel mai bine să mergi, nu insista să faci totul după ideile proprii, ci cere părerea unor persoane cu mai multă experienţă. Un frate mai mare, un părinte, un prieten trecut prin viaţă ar fi cele mai potrivite alegeri.

Fecioară

Inima ta este trasă în două direcţii, dar nu eşti tu genul de om care aleargă după doi iepuri. Va trebui să alegi foarte ferm o singură direcţie spre care să-ţi canalizezi energia, pentru că rişti să le pierzi pe amândouă.

Balanţă

Munca te-a istovit pe parcursul ultimelor zile, de aceea tot ce ţi s-ar recomanda pentru această zi ar fi odihna de voie. Nu insista să mai trebăluieşti şi azi la sarcinile în aşteptare, pentru că nu dai nici un randament.

Scorpion

Glumele nu sunt potrivite în orice situaţie, deci alege-ţi cu grijă replicile, ca să nu jigneşti pe cineva cu vreo ironie, chiar dacă ţie ţi se pare interesantă. Nici ţie nu-ţi va plăcea o atitudine cinică şi oscilantă, pentru că îţi va inspira neseriozitate.

Săgetător

Ai o mare realizare la activ pe care simţi nevoia să o prezinţi lumii cu bucurie. Că e o veste excelentă de la serviciu, că e un eveniment de familie care te împlineşte, vrei să împărtăşeşti emoţia acestui moment cu cei din jurul tău.

Capricorn

Parcă nu ai curajul să spui mai clar ce intenţii ai, pentru că ţi-e frică de interpretări greşite la adresa ta. Eşti mai rezervat ca altădată, preferând să rămâi cuminte în banca ta, aşteptând momentul în care vei simţi că mergi pe un teren mai solid.

Vărsător

Te bucuri de calmul instalat în viaţa de cuplu. Chiar dacă nu apare nimic nou în peisaj, deşi tu eşti un mare amator de noutate, profiţi de atmosfera tihnită pentru a pune ţara la cale împreună cu partenerul.

Peşti

Soluţia practică la întrebarea care te frământă azi se află undeva în trecut. Ajunge să-ţi aduci aminte cum ai rezolvat o situaţie similară mai demult şi să repeţi reţeta întocmai. Nu te crampona de piedici, ci încearcă să te detaşezi.

Comenteaza