HOROSCOP de WEEKEND 14 - 15 mai 2022

HOROSCOP de WEEKEND 14 - 15 mai 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend.

Berbec

Te vezi pus intr-o situatie neplacuta. Partenerul te anunta ca aveti invitati, iar printre acestia se afla si o persoana cu care ai avut niste neintelegeri in trecut. In final vei realiza ca persoana s-a schimbat foarte mult si o sa ajungeti sa va intelegeti extraordinar.

Taur

In primele ore ale zilei de sambata te vei ocupa de cateva aspecte legate de locul de munca si asta te va tintui langa calculator. Nu ar fi nicio problema daca partenerul de viata nu s-ar simti neglijat. Va trebui sa te ocupi si de acest aspect in restul weekend-ului, altfel risti sa ai probleme.

Gemeni

Parca tot ce planuiesti pentru weekend-ul asta se intoarce impotriva ta. Tot ce faci iti iese pe dos. Cand realizezi cum stau lucrurile, te hotarasti sa abandonezi tot ceea ce ai inceput si sa faci cu totul altceva, adica... ce vor ceilalti.

Rac

Sambata ti se pregateste o surpriza. Cativa prieteni s-au inteles sa faca ceva deosebit pentru tine, mai ales ca in ultima vreme nu prea ai avut timp de ei si ti-au simtit lipsa. Pregateste-te sa pleci undeva departe de oras si ia-ti cu tine si haine mai groase, ca nu se stie...

Leu

Desi e weekend, te lasi coplesit de probleme ce tin de locul de munca si risti sa iti superi partenerul cu faptul ca stai cu ochii pe documente si e-mail-uri. Nu incurca viata personala cu cariera ca vei ajunge sa nu mai poti controla situatia.

Fecioara

Desi ai doua zile libere, nu vei avea timp sa te bucuri deplin de ele. Ai ceva de facut si nu poti amana Te trezesti de dimineata ca sa te asiguri ca termini cu totul rapid. Abia duminica dupa-amiaza te poti gandi la odihna.

Balanta

Altadata incearca sa iti impui punctul de vedere de la inceput cand vine vorba de organizarea unui program de weekend, altfel vei pati ca acum, cand te vezi nevoit sa mergi cu "turma" daca vrei sa nu ramai acasa. Sau mai bine singur de data asta?

Scorpion

Te-ai decis sa faci zilele astea numai ce vrei tu. Nu ar fi nicio problema sambata, dar duminica te vei vedea obligat sa tii seama si de dorinta altor persoane care iti cer sa le insotesti undeva. Nu poti refuza, e vorba de o problema de familie.

Sagetator

Va fi un sfarsit de saptamana agitat. Dupa ce se va termina, te vei simti epuizat. Macar vei avea satisfactia ca ai terminat tot ce trebuia sa faci. Nu te intrista, peste cateva zile mai vine un weekend!

Capricorn

Tu si gasca de prieteni ati pus la cale o iesire, undeva in natura. Te pregatesti de plecare si nu mai ai rabdare pana cand o sa se intample. In exuberanta momentului risti sa uiti acasa ceva important. E clar, trebuie sa-ti faci o lista!

Varsator

Programul pentru weekend-ul asta a fost stabilit inca acum cateva saptamani: mergi la o intrunire de familie, unde se vor hotara niste lucruri importante care te afecteaza si pe tine. Chiar daca unele nu-ti sunt pe plac, nu reactiona imediat, asteapta sa le judeci la rece.

Pesti

Esti constient ca s-ar putea sa superi pe cineva prin faptul ca nu vei participa la un eveniment care va avea loc duminica, dar tu ti-ai stabilit deja programul pentru tot weekend-ul. Lasa, totusi, deschisa o portita, poate intervine ceva sau te razgandesti...

 

 

Comenteaza