HOROSCOP de WEEKEND 13-14 august 2022

HOROSCOP de WEEKEND 13-14 august 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend.

Berbec

Weekend-ul se anunta destul de linistit. Te vei intalni cu niste persoane cu care vei discuta lucruri, poate, prea serioase pentru un sfarsit de saptamana. 

Taur

Starea de sanatate iti da niste semnale de alarma. Cu toate ca nu este nimic ingrijorator, ar fi bine sa-ti faci timp si pentru tine! 

Gemeni

Sambata ai tendinta sa lenevesti mai mult decat de obicei, lucru care va intampina reactii dezaprobatoare din partea familiei. Revino-ti, ai lucruri mai bune de facut. Duminica, s-ar putea sa ai parte de... munca...

Rac

Prima zi de weekend va fi una destul de agitata. Parca tu esti vinovat de toate. Toti cei din familie care au probleme, arata cu degetul spre tine. Dupa o discutie mai lunga, lucrurile se vor lamuri. 

Leu

Ti-ai pus in gand sa reusesti in tot ceea ce ai inceput in aceasta perioada si pentru asta esti nevoit sa iti sacrifici aproape tot weekend-ul. Nu esti incantat de asta si te vei mobiliza mai greu la treaba. 

Fecioara

Desi nu prea ai avut parte de vesti bune in ultima vreme, in acest weekend situatia se va schimba. Chiar aveai nevoie de acest lucru pentru a te mai relaxa. 

Balanta

Abia incepe weekend-ul, ca te si simti obosit! Asta pentru ca te lasi coplesit de problemele celor apropiati. Daca stai si analizezi, vei vedea ca nu e nimic grav. 

Scorpion

Sambata vei sta tot timpul langa partenerul de viata, care simte nevoia sa te aiba mai mult alaturi. Duminica ti-o vei petrece departe de casa, cu niste prieteni sau rude.

Sagetator

In acest sfarsit de saptamana nu esti deloc usor de multumit. Nimic nu te satisface. Ai impresia ca cei din jur nu te aprecieaza si esti hotarat sa schimbi asta: o sa spui tot ce te deranjeaza...

Capricorn

Weekend-ul acesta iti pui tot felul de semne de intrebare. Vrei sa-ti dai seama daca faci ceea ce trebuie, daca esti la locul potrivit. Nu esti interesat neaparat de ce cred ceilalti despre tine, ci de modul in care te percepi tu. 

Varsator

Prietenii se pot baza pe tine in acest week-end. Ceilalti te privesc ca pe un erou dupa ce salvezi o persoana care se afla intr-un impas. Drept urmare, te vei alege cu un prieten adevarat, pe viata. 

Pesti

Sambata ar fi bine sa te feresti de niste persoane pentru care barfa e principala preocupare. Nu te baga in discutii pe care ai putea sa le regreti mai tarziu. Duminica iesi lacumparaturi. Ai grija sa nu-ti uiti portmoneul acasa!

Comenteaza