HOROSCOP de WEEKEND 10-11 iunie 2023

HOROSCOP de WEEKEND 10-11 iunie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend.

Berbec

Tot ce iti doresti este sa pleci intr-un loc special pentru tine si partenerul de viata. Nu ai bani pentru asa ceva, dar esti gata sa imprumuti. Totusi, nu te indatora prea mult. Mai cauta, poate gasesti ceva mai ieftin.

Taur

Ai facut niste planuri pentru weekend si acum cineva din familie ti le da peste cap. Te enervezi, cerzand ca e un moft, insa in scurt timp iti dai seama ca lucrurile sunt intemeiate. Cere-ti scuze si vezi cu ce poti sa ajuti.

Gemeni

In prima parte a weekend -ului o sa fii foarte preocupat de ceva legat de job si vei sta mai mult pe la birou. Duminca lucrurile se vor linisti si iti vei putea petrece ziua asa cum iti doresti.

Rac

Profita de timpul liber pe care il ai si fa mai multa miscare. Mergi in parc sau, mai bide, undeva in afara orasului. O astfel de aventura ar prinde bine si relatiei personale.

Leu

Se apropie o data importanta si iti sporesc emotiile. Esti constient de faptul ca, din acel moment, viata ta se va schimba si faci tot ce poti ca sa iasa totul perfect.

Fecioara

Un weekend insorit, daca nu la propriu, sigur la figurat! Starea ta de spirit ii contamineaza si pe ceilalti. O sa traiesti momente de neuitat. Ia cu tine si un aparat foto, pentru ca o sa ai ce imortaliza...

Balanta

Parca ai intrat intr-un vartej. Se intampla prea multe in viata ta dintr-o data si nu erai obisnuit cu asa ceva. Dar, culmea, iti place, te implici in toate si nu te simti deloc obosit. Ei, abia a inceput!

Scorpion

Fii prudent in aceasta perioada pentru ca un pas gresit poate strica totul, mai ales in relatia personala... Problema e ca nu mai aveti rabdare sa ascultati ceea ce spune celalalt. Ai doua zile libere, fa ceva!

Sagetator

Urmeaza o saptamana grea. Ceea ce se va intampla, poate fi decisiv pentru viitorul tau, asa ca vrei, in weekend, sa stai linistit si sa iti incarci bateriile. Roaga-ti prietenii sa te lase in pace pana scapi de acest "hop".

Capricorn

Urmeaza sa obtii ceva ce astepti de cateva luni. Parca nu mai ai cuvinte prin care sa iti exprimi bucuria, insa se vede clar ca esti fericit. Ai inceput sa cauti informatii in legatura cu ceea ce urmeaza sa faci.

Varsator

Esti prins cu treaba zilele astea. Poate fi cel mai ocupat weekend din acest an. Asteapta-te la multa oboseala si agitatie. Totusi, la sfarsit te vei bucura ca reusesti sa scapi de aceasta grija.

Pesti

Cineva ti-a impartasit un secret, insa tu nu te-ai putut abtine si l-ai mai spus cuiva. Trebuia sa inveti sa taci cand este cazul. Acum risti sa iti dezamagesti prietenul. Vezi cum dregi situatia!

Comenteaza