HOROSCOP 11 august 2019

HOROSCOP 11 august 2019

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de 11 august 2019.

Berbec

E weekend si te implici in activitati care te vor amuza foarte mult. Nu te-ai mai distrat de multa vreme atat de bine si decizi sa repeti experienta cat mai curand.

Taur

Nu-ti convine faptul ca ai fost rugat sa finalizezi ceva pentru job mai ales daca esti pe punctul de a pleca in vacanta. Eventual, trezeste-te mai devreme si incearca sa termini totul cat mai rapid.

Gemeni

Va fi un weekend in mijlocul prietenilor. Cativa amici si-au anuntat vizita si te pregatesti sa-i primesti. Vrei sa fie totul sa iasa perfect si sa nu va lipseasca nimic. Vei fi gazda perfecta!

Rac

Te-ai pregatit inca de aseara sa pleci la drum catre o destinatie la care visezi de ceva vreme. Ai auzit atatea despre acel loc, incat tii mortis sa ajungi si tu acolo, dar partenerul nu pare foarte entuziasmat. Explica-i mai pe-ndelete despre ce e vorba.

Leu

Astepti niste rude care trec prin oras si vor sa le fii ghid. Nu prea ai timp de asa ceva pentru ca tocmai voiai sa pleci intr-o minivacanta. Nu ai ce face, mai ales ca este vorba despre familia partenerului...

Fecioara

Sambata dimineata te ocupi de ceva treburi ce tin de casa, iar apoi te relaxezi. Ai doua zile linistite dupa o perioada agitata. Ai avut niste probleme la locul de munca, dar acum totul s-a rezolvat.

Balanta

Te simti eliberat dupa proiectul tocmai finalizat. Nu mai vrei sa auzi de munca o vreme, asa ca inchizi telefonul. Vrei doar sa petreci cateva zile in liniste cu cei dragi.

Scorpion

Va fi un weekend special din toate punctele de vedere pentru tine: urmeaza sa petreci doua zile intr-un loc special, alaturi de cineva special. Aproape ca nu iti poti stapani emotiile.

Sagetator

Weekendul acesta il dedici total relaxarii. Visai sa pleci pe o insula tropicala si sa stai la plaja pe nisipul auriu, dar, de data asta, nu ti-a iesit. E bine si la un gratar cu prietenii. O sa va distrati de minune.

Capricorn

Esti ocupat cu rezolvarea unei probleme mai vechi si asta te tine inchis in birou. Partenerul se plange de plictiseala tot weekend-ul, dar tu nu cedezi. Vrei sa termini tot ce ai de facut pana duminica seara.

Varsator

Tot weekend-ul se invarte in jurul unui eveniment important care are loc in familie sau in randul prietenilor. Incerci sa controlezi cat mai bine situatia cu toate ca te napadesc o serie de emotii. Vei trai niste momente cu adevarat speciale.

Pesti

Ai asteptat mult acest weekend, dar acum ai o senzatie de deja-vu... Nimic din ce se intampla nu este nou, le stii pe toate si te-ai plictisit de tot. Vrei ceva actiune, vrei ceva nou. Inseamna ca trebuie sa faci o schimbare!

 

Comenteaza