HOROSCOP 9 aprilie 2024

HOROSCOP 9 aprilie 2024

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 9 aprilie 2024.

Berbec

Ai parte de o zi plina de evenimente emotionante. Treci de la o stare la alta in cateva minute. Daca ai timp, iesi putin la aer sa te mai destinzi. Nu uita sa iei si o pauza de masa, chiar daca ai timp doar de un covrig.

Taur

Esti pregatit sa faci o schimbare in cariera, insa nu vrei sa actionezi inainte sa fii sigur ca la locul actual de munca nu mai poti face nimic. Urmeaza sa ai o discutie serioasa cu seful.

Gemeni

Pleci de acasa cu gandul sa termini repede treaba, dar la birou te ocupi mai mult de socializare, decat de munca. Nu ai chef sa faci nimic si profiti de orice discutie pentru a mai trage de timp. Ai grija sa nu ajungi sa te coste prea mult povestile cu colegii.

Rac

Ai momente in care te comporti ca un copil: nu eziti sa bati mingea pe aleea din fata blocului sau sa te dai in leagan, amintindu-ti de jocurile copilariei. Partea buna este asta te ajuta sa uiti de toate grijile si te simti foarte bine. 

Leu

Nu-ti mai amintesti unde ai pus un lucru important si pierzi ore in sir cautand-ul. Spre seara primesti un telefon si, brusc, iti amintesti unde l-ai pus. Vei rasufla usurat, te-ai speriat ca s-a pierdut.

Fecioara

Vei avea de umblat mult prin oras pentru a rezolva o problema care implica niste documente. Asteapta-te la cateva ore de stat in picioare si nervi pe la ghisee. Seara va fi salvata de o iesire in oras cu prietenii.

Balanta

Persoana iubita te anunta ca nu poate sa-ti fie alaturi intr-un moment special. Desi te intristezi, stii ca motivul sau este unul intemeiat. Nu-i nimic, ii vei povesti totul cu lux de amanunte, seara, cand va intalniti. 

Scorpion

Astazi ai in program o activitate culturala. Mergi la teatru, la o expozitie de pictura sau cauti pe cineva sa-ti dea lectii de dans. O sa constati ca tot ce are legatura cu arta te relaxeaza.

Sagetator

Este normal sa vrei sa cumperi tot ceea ce iti place, insa gandeste-te ca uneori este bine sa fii cumpatat cu banii. Nu treci printr-o perioada tocmai "roz" din punct de vedere financiar, asa ca ai grija cu cheltuielile suplimentare.

Capricorn

Esti prins la mijloc intr-o discutie in contradictoriu intre doi amici. Ai vrea sa le spui ceea ce crezi tu legat de disputa lor, insa te temi ca nu vor reactiona corect. Mai bine nu te baga.

Varsator

O persoana straina iti sare in ajutor intr-o problema. Desi cei din familie nu s-au implicat, nu le reprosa. Stii bine ca nu aveau cum sa te ajute.

Pesti

Este posibil sa pleci intr-o deplasare. Nu te incanta ideea de a sta pe drumuri cateva zile, insa nu ai cum sa scapi. Conformeaza-te si nu fa caz din asta, pana la urma voiajul se va dovedi chiar placut.

Etichete
Comenteaza