HOROSCOP 9 aprilie 2019

HOROSCOP 9 aprilie 2019

HOROSCOP 9 aprilie 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marţi, 9 aprilie 2019.

Berbec

Nu ai chef de nimic azi, dar cand vezi ca ceilalti sunt atat de implicati si dornici de succes, parca iti mai revii. Incearca sa iti "pornesti motoarele" si sa tii pasul cu ei.

Taur

Chiar daca esti o persoana extrem de altruista, retine-te sa-ti oferi mereu ajutorul. Sunt oameni care, nu doar ca vor uita sa iti multumeasca pentru ajutor, ba chiar vor gasi si ceva de comentat.

Gemeni

Chiar daca mai e ceva pana la vara, astazi ti se pare a fi o zi buna pentru planuri de vacanta. Iti termini repede treaba la birou si apoi ai tot timpul la dispozitie sa cauti destinatia perfecta.

Rac

Vei trece printr-un moment, astazi, cand va trebui sa stii sa iti tii parerile doar pentru tine. Altfel, s-ar putea sa-i jignesti intr-un fel sau altul pe cei din jurul tau. Ar fi pacat, mai ales pentru ca sunt persoane de care iti pasa.

Leu

Ai planuri mari de viitor, vrei sa incepi o noua afacere, vrei sa faci niste schimbari si in viata personala. Ia-o incet, ai tot timpul!

Fecioara

La sfarsitul saptamanii participi la un eveniment pe care il astepti de ceva timp. Nu mai ai rabdare si asta iti afecteaza munca. Vezi sa nu iti superi sefii.

Balanta

Cineva din familie iti cere un ajutor financiar. Nu stii ce sa faci pentru ca ai economisit cu greu niste bani cu care ai vrei sa incepi un proiect. Analizeaza atent situatia si incearca sa iei cea mai buna decizie.

Scorpion

Partenerul e gelos de la o vreme si te simti spionat toata ziua. Daca crezi ca nu are niciun motiv incearcati sa discutati problema pentru ca lucrurile sa fie clare.

Sagetator

Te bate gandul sa te apuci de renovat prin apartament sau in jurul casei. Nu va fi o treaba prea usoara si deloc ieftina. Asigura-te ca ai sprijinul celorlalti si ceva bani...

Capricorn

Parca ai obosit sa fii cel care face totul perfect. I-ai obisnuit pe toti asa, iar acum, la cea mai mica abatere, ti se pare ca toti te privesc cu o doza de repros. Ai nevoie de o pauza. Sa iti permiti sa mai si gresesti...

Varsator

Gandeste-te la o surpriza pentru partenerul de viata deoarece relatia voastra are nevoie de ceva de genul acesta. Nu ati mai iesit de mult timp doar voi doi. Poate putina intimitate nu v-ar strica.

Pesti

De dimineata esti tot pe fuga. Iti este imposibil sa-ti respecti programul. O solutie ar fi sa planifici treburile importante pentru alta data.

 

 

 

 

Comenteaza