HOROSCOP 8 iunie 2018

HOROSCOP 8 iunie 2018

HOROSCOP 8 iunie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 8 iunie 2018.

HOROSCOP 8 iunie 2018 - Berbec

Esti agitat de dimineata si te concentrezi mai greu la ceea ce ai de facut. Ai emotii pentru ca astepti o veste. Noroc ca nu dureaza mult pana soseste. Seara o sa ai ce sa sarbatoresti.

HOROSCOP 8 iunie 2018 - Taur

Te deranjeaza faptul ca un prieten nu si-a tinut o promisiune si, drept urmare, ai intrat intr-o incurcatura. Noroc ca ai la cine sa apelezi pentru ajutor, asa ca pana seara reusesti sa iti rezolvi problemele.

HOROSCOP 8 iunie 2018 - Gemeni

Esti nemultumit. Te-ai saturat sa fi tratat ca si cand nici nu existi dupa ce ca iti petreci toata ziua la job. Esti decis sa spui tot ce gandesti, chiar cu riscul sa-ti superi sefii. Reactia lor te va surprinde.

HOROSCOP 8 iunie 2018 - Rac

Desi inca nu s-a incheiat saptamana, poti incerca sa dormi mai mult pentru ca in ultima perioada ai avut parte de zile epuizante. Noroc ca vine weekend-ul.

HOROSCOP 8 iunie 2018 - Leu

Iti vine o idee geniala si te inveselesti imediat. Esti atat de ocupat incat ai sentimentul ca nu mai faci fata. Acum, insa, toate par mult mai simplu de rezolvat!

HOROSCOP 8 iunie 2018 - Fecioara

Incerci sa gasesti o scuza pentru a nu face ceva ce te-a rugat o ruda. Stii ca daca dai curs cererii, nu vei avea timp sa faci ce aveai in plan. Va trebui sa faci o alegere clara.

HOROSCOP 8 iunie 2018 - Balanta

Nu esti in cea mai buna forma si abia astepti sa ajungi acasa. Refuzi si planurile de weekend ale partenerului de viata. Tot ce vrei e sa stai mai mult in pat. Poate iti trece pana maine.

HOROSCOP 8 iunie 2018 - Scorpion

Nu prea esti de acord cu ceva ce se decide intr-o sedinta la job, dar eziti sa intervi. Fa-ti curaj si spune-ti parerea, ceilalti te vor aprecia pentru curajul de a spune ce gandesti.

HOROSCOP 8 iunie 2018 - Sagetator

Ai avut foarte multa treaba saptamana asta si nu te gandesti decat la weekend. Ti-ai facut deja program si nu mai ai rabdare. Incearca sa-i explici asta si sefului care te preseaza sa termini azi ceva.

HOROSCOP 8 iunie 2018 - Capricorn

Mai gandeste-te o data inainte sa accepti provocarea cuiva din anturaj. Chiar daca la prima vedere ti se pare o banalitate, vei vedea ca in realitate lucrurile nu stau chiar asa.

HOROSCOP 8 iunie 2018 - Varsator

Esti foarte harnic astazi. Desi e vineri, nu eziti sa stai in plus la munca pentru a termina ce ti-ai propus. Saptamana viitoare vei fi rasplatit pentru asta.

HOROSCOP 8 iunie 2018 - Pesti

Vestea pe care o astepti de cateva zile, o primesti azi. Si nu suna rau deloc... Acum poti face ceea ce-ti doresti. Seara asteapta-te sa primesti o vizita.

Comenteaza