HOROSCOP 8 decembrie 2017

HOROSCOP 8 decembrie 2017
HOROSCOP 8 decembrie 2017. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 8 decembrie 2017.

HOROSCOP 8 decembrie 2017 - Berbec

Ieri a fost o zi cam dificila la job, iar astazi simti nevoia de relaxare. Nu vrei sa mai auzi de ore suplimentare, asa ca pleci la timp pentru a ajunge intr-un loc unde te asteapta toti prietenii.


HOROSCOP 8 decembrie 2017 - Taur

Te simti plin de energie. In ciuda frigului de afara vei fi mereu bine dispus oriunde ajungi. Concentreaza-te putin mai mult pe ceea ce faci la munca pentru ca vei avea de trecut un fel de test astazi.


HOROSCOP 8 decembrie 2017 - Gemeni

Esti constient de faptul ca nu ai cale de scapare si ca trebuie sa termini astazi ce ai amanat toata saptamana. Muncesti mult acum, dar o sa ai parte de un weekend liber. Poti sa-ti faci planuri linistit.


HOROSCOP 8 decembrie 2017 - Rac

Termini destul de repede treaba la munca, dar nu uita ca dupa amiaza trebuie sa ajungi undeva sa rezolvi ceva important. Dupa ce termini te asteapta o surpriza. Nici nu banuiai ca cineva se poate gandi la asa ceva.


HOROSCOP 8 decembrie 2017 - Leu

Esti cam adormit astazi si nu prea ai chef de munca, mai ales ca bate la usa si weekend-ul. Incearca, poate se rezolva cu o cafea tare si o sa poti sa iti vezi in continuare de treburi.

 

HOROSCOP 8 decembrie 2017 - Fecioara

Un telefon primit de dimineata te va face sa te simti foarte bine si sa ai parte de o zi minunata din toate punctele de vedere. Partenerul de viata pune la cale o mica iesire in weekend, posibil undeva la munte.

 

HOROSCOP 8 decembrie 2017 - Balanta

Ai vrut sa tii secret ceva fata de partenerul de viata, insa cineva din anturaj nu stia asta si ii povesteste tot. Nu te mira cand va suna telefonul pentru a ti se cere niste explicatii...

 

HOROSCOP 8 decembrie 2017 - Scorpion

Nu este o zi buna sa te contrazici cu colegii de la munca, chiar daca esti convins ca ai dreptate. Incearca sa te calmezi inainte sa ajungi sa regreti anumite vorbe. Mai bine ia o pauza si iesi la aer.

 

HOROSCOP 8 decembrie 2017 - Sagetator

Va fi o zi plina la birou. Pot aparea noi colaborari sau o deplasare in folosul muncii. Indiferent de situatie vei fi foarte incantat de ceea ce ti se intampla. Ti se deschid noi usi in cariera.

 

HOROSCOP 8 decembrie 2017 - Capricorn

Incearca sa dai importanta si lucrurilor marunte care se intampla in jurul tau. O sa constati ca detaliile conteaza. Bucura-te de micile placeri ale vietii.

 

HOROSCOP 8 decembrie 2017 - Varsator

Primesti o veste extrem de buna de la o persoana aflata la mare departare. Nici ca puteai sa iti doresti mai mult. Acum nu mai trebuie decat sa astepti sa se intample ceea ce tocmai ai aflat.

 

HOROSCOP 8 decembrie 2017 - Pesti

Nu te grabi cand e vorba de decizii importante. Daca nu esti atent sunt sanse sa dai de necaz. Nu ignora sfatul celor apropiati care au trecut deja prin asta. Asculta-i, te-ar putea ajuta.

 

Comenteaza