HOROSCOP 7 noiembrie 2018

HOROSCOP 7 noiembrie 2018

HOROSCOP 7 noiembrie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 7 noiembrie 2018.

HOROSCOP 7 noiembrie 2018 - Berbec

Ceea ce se intampla la job te tine in tensiune cateva ore, dar reusesti sa-ti mentii calmul. Partea buna e ca experienta de astazi iti va fi de mare ajutor in viitor. Nu te lasa influentat de un zvon raspandit de o persoana necunoscuta.

HOROSCOP 7 noiembrie 2018 – Taur

Astazi te simti plin de energie si reusesti sa-i contaminezi si pe cei din jurul tau. Dupa-amiaza primesti o veste care te pune pe ganduri, dar te linistesti imediat ce afli ca totul a fost o alarma falsa.

HOROSCOP 7 noiembrie 2018 – Gemeni

Ai promis unui prieten apropiat ajutorul si acum realizezi ca esti prins cu tot felul de activitati si nu mai ajungi la timp. Nu vrei sa il dezamagesti, asa ca revizuieste-ti lista de prioritati. Vezi la ce poti renunta si ce poti amana...

HOROSCOP 7 noiembrie 2018 – Rac

Felul in care iti faci aparitia azi ii impresioneaza pe toti. Nu ti-ai schimbat doar look-ul, ci si atitudinea. Vei fi in mijlocul atentiei si vei strange o multime de complimente.

HOROSCOP 7 noiembrie 2018 – Leu

Ai luat o decizie si nu te lasi influentat de nimeni si de nimic. Nici chiar partenerul de viata nu mai poate sa te faca sa te razgandesti. Totusi, ar fi bine sa te asiguri ca drumul pe care mergi este cel bun.

HOROSCOP 7 noiembrie 2018 – Fecioara

Esti plin de entuziasm. Sunt sanse sa semnezi un contract care ar putea sa-ti schimbe viata. Stii ca ai muncit foarte mult pentru asta si meriti din plin. Deja te si gandesti cum sa sarbatoresti. Vrei ca toti prietenii sa stie cat esti de fericit.

HOROSCOP 7 noiembrie 2018 – Balanta

Ai grija cu cine stai de vorba astazi. Evita sa iti povestesti viata in cele mai mici detalii unor persoane pe care nu le cunosti. Seara ajungi acasa tarziu, asa ca nu iti programa nicio iesire in oras.

HOROSCOP 7 noiembrie 2018 – Scorpion

Astepti o veste de la o persoana cu care nu ai mai vorbit de cateva saptamani. Raspunsul speri sa fie unul pozitiv. Daca va fi asa, vei putea sa stai linistit din toate punctele de vedere, pana la sfarsitul anului.

HOROSCOP 7 noiembrie 2018 – Sagetator

Te preocupa situatia unei rude care trece printr-o perioada dificila. Vorbesti la telefon aproape incontinuu si din aceasta cauza neglijezi anumite aspecte legate de munca. Eventual, roaga un coleg sa te inlocuiasca.

HOROSCOP 7 noiembrie 2018 – Capricorn

Va fi o zi relaxanta la locul de munca. Asta nu pentru ca nu ai treaba multa de facut, ci pentru ca primesti o veste buna care te va face sa te simti in al noualea cer in urmatoarele ore. Seara vei petrece cu prietenii.

HOROSCOP 7 noiembrie 2018 – Varsator

Iti place sa ai ultimul cuvant si din cauza aceasta risti sa intri in conflict cu cineva de la locul de munca. Daca nu vrei sa ajungi sa porti discutii interminabile, abtine-te sa comentezi ce fac ceilalti. Te vei obisnui.

HOROSCOP 7 noiembrie 2018 – Pesti

Primesti o veste de la cineva plecat departe. Nu credeai ca va veti revedea atat de curand. Urmeaza sa va intalniti in cateva zile. Abia astepti sa vina weekend-ul!

Comenteaza