HOROSCOP 6 martie 2019

HOROSCOP 6 martie 2019

HOROSCOP 6 martie 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 6 martie 2019.

Berbec

Vei fi pus in fata unei situatii mai neplacute la locul de munca, insa nu prea ai de ales. Asta se intampla ca urmare a faptului ca nu ai respectat intocmai tot ceea ce ti s-a cerut. Vezi ce mai poti face...

Taur

Incearca sa iti pastrezi calmul indiferent de ceea ce o sa afli astazi. Nu te grabi sa spui tot ceea ce gandesti pentru ca risti sa superi niste persoane dragi. Mai ales ca cineva apropiat se bazeaza pe ajutorul tau.

Gemeni

Relatia cu partenerul de viata merge tot mai bine, insa apar mici probleme la locul de munca. Nu te nelinistii, e vorba doar de ceva trecator. Urmeaza sa aiba loc niste schimbari.

Rac

Daca pana acum nu prea credeai in noroc, astazi iti schimbi parerea. Toate iti merg perfect: proiectele tale sunt cele mai apreciate, iar cand vine vorba de aspectul financiar, nici nu-ti vine sa crezi ce auzi...

Leu

Ai primit o suma de bani la care nu te asteptai. E vorba despre o prima sau un cadou. Acum poti sa-ti faci linistit planuri pentru vacanta de primavara.

Fecioara

Ai foarte multe de facut si stii bine ca nu vei termina la timp fara ajutor, insa vrei sa demonstrezi ca poti si singur. Atunci poti sterge din agenda tot ceea ce ti-ai programat pentru diseara...

Balanta

Astepti o veste de la o persoana cu care nu ai mai vorbit de cateva saptamani. Raspunsul speri sa fie unul pozitiv. Daca va fi asa, vei putea sa stai linistit. Cel putin din punct de vedere financiar.

Scorpion

Fii atent la semnalele pe care ti le transmite corpul. Treci printr-o perioada mai dificila pentru sanatate si risti sa te imbolnavesti daca faci anumite excese. Dupa-amiaza te intalnesti cu o veche cunostinta pentru a o ajuta cu ceva.

Sagetator

Te asteapta o zi cam agitata. O discutie aparent banala cu un coleg se transforma aproape intr-o cearta si timp de cateva ore va veti arunca replici pe acest subiect. Totul se va rezolva la interventia unei persoane care nu este implicata si care vede lucrurile mai limpede.

Capricorn

Ai primit o propunere pentru un nou job si ai cerut ragaz de gandire. De cateva zile incerci sa iti dai seama daca este ceea ce cauti sau nu. Nu te grabi. Dai raspunsul final dupa ce ai ajuns la o concluzie.

Varsator

Te preocupa situatia unei rude care trece printr-o perioada dificila. Vorbesti la telefon aproape incontinuu si din aceasta cauza neglijezi anumite aspecte legate de munca. Eventual, roaga un coleg sa te inlocuiasca.

Pesti

O zi aglomerata. Ai multa treaba si nu iti vei permite nicio pauza pana nu termini. Ca sa-ti fie mai usor, munceste organizat: fa-ti o lista cu ce ai de facut si pune-te pe lucru. Nu uita ca mai ai ceva treaba sip e acasa...

Comenteaza