HOROSCOP 6 iulie 2018

HOROSCOP 6 iulie 2018

HOROSCOP 6 iulie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 6 iulie 2018.

HOROSCOP 6 iulie 2018 - Berbec

Tocmai ai afllat ceva si nu vrei sa spui nimanui, chiar daca cei din jur insista. Stii sa pastrezi un secret si asta face din tine un prieten deosebit.

HOROSCOP 6 iulie 2018 - Taur

Dimineata e mai libera, insa, dupa-amiaza, ziua devine din ce in ce mai aglomerata. Nu intra in panica. Ia lucrurile pe rand si vei vedea ca vei face fata situatiilor ivite.

HOROSCOP 6 iulie 2018 - Gemeni

Nu sta degeaba. Termina cat mai repede ce ai de facut pentru ca acasa te asteapta ceva deosebit. Partenerul iti pregateste aceasta surpriza de mult timp.

HOROSCOP 6 iulie 2018 - Rac

Azi ai chef sa te dezlantui. Vrei sa faci ceva iesit din comun, sa iesi putin din tipare. Totusi, incearca sa nu exagerezi. Ai grija sa nu deranjezi pe cineva cu neconformismul tau...

HOROSCOP 6 iulie 2018 - Leu

Noroc cu weekend-ul care vine! Nu vrei sa recunosti, dar nu mai ai energie. Ar trebui sa te gandesti mai mult la persoana ta, mai ales ca apar si unele mici probleme de sanatate.

HOROSCOP 6 iulie 2018 - Fecioara

Pare a fi una dintre cele mai bune zile pe care le-ai avut in ultima perioada. De necrezut, dar vei avea ocazia sa faci numai ce iti place. Atentie la exagerari, micile probleme de sanatate s-ar putea agrava.

HOROSCOP 6 iulie 2018 - Balanta

Iti faci planuri de concediu si momentele libere ti le petreci cautand oferta ideala. Daca ti-e greu sa te decizi, consulta-te si cu prietenii alaturi de care vei pleca.

HOROSCOP 6 iulie 2018 - Scorpion

Esti foarte ocupat si nu iti permiti niciun moment de intarziere. Lasa deoparte treburile mai putin importante si concentreaza-te pe ceea ce e urgent. Asa mai poti spera ca termini totul la timp.

HOROSCOP 6 iulie 2018 - Sagetator

Un prieten ti-a cerut sa il ajuti intr-o problema, insa tu nu esti de acord cu ceea ce vrea sa faca. Iti petreci ziua la telefon incercand sa-l convingi ca nu este cea mai buna idee.

HOROSCOP 6 iulie 2018 - Capricorn

Vrei sa faci niste schimbari la locul de munca si azi pare a fi momentul ideal. Daca reusesti sa convingi pe cine trebuie, va merge totul asa cum ai planuit. Nu te lasa influentat de barfele unui coleg.

HOROSCOP 6 iulie 2018 - Varsator

Inceteaza sa mai visezi cu ochii deschisi. Pregateste-te pentru ceea ce iti ofera realitatea. Profita de tot ceea ce este bun si lasa deoparte ceea ce nu te intereseaza. Fii mai pragmatic!

HOROSCOP 6 iulie 2018 - Pești

Evita orice speculatii financiare astazi daca vrei sa nu intri in vreo incurcatura. Chiar daca unele oferte ti se par extrem de atractive, nu semna nimic pana nu analizezi totul mai bine.

Comenteaza