HOROSCOP 30 martie 2018

HOROSCOP 30 martie 2018

HOROSCOP 30 martie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 30 martie 2018.

 

HOROSCOP 30 martie 2018 - Berbec

Un coleg sau un partener de afaceri te refuza cand il rogi sa faca ceva si simti cum iti creste tensiunea. Pentru sanatatea ta, incearca sa te linistesti. Se poate rezolva totul cu o discutie.

 

HOROSCOP 30 martie 2018 - Taur

Nu-ti mai vezi capul de munca si asta se intampla pentru ca nu ti-ai pus la punct o lista a prioritatilor. Poate nu e prea tarziu, fa-ti o planificare si apuca-te sa o pui in practica.

 

HOROSCOP 30 martie 2018 - Gemeni

Ai mare grija la cheltuieli. Daca depasesti limita ramai fara bani in portofel pana iei salariul. Fii mai cumpatat, altfel ajungi sa faci un imprumut.

 

HOROSCOP 30 martie 2018 - Rac

Te bagi intr-o discutie destul de delicata fara sa stii cum se va sfarsii. Daca esti destul de diplomat, totul va fi in avantajul tau in cele din urmă.

 

HOROSCOP 30 martie 2018 - Leu

A venit vremea sa faci un control medical de rutina. Nu pentru ca ai fi bolnav, ci pentru a avea mai multa liniste la gandul ca nu ai nicio problema.

 

HOROSCOP 30 martie 2018 - Fecioara

Afacerile merg din ce in ce mai bine si se anunta momente interesante si in compania partenerului. Nu uita de copii sau de o ruda mai in varsta. Si ei au nevoie de atentia ta.

 

HOROSCOP 30 martie 2018 - Balanta

Ai sentimente puternice si sincere pentru cineva si te astepti ca aceasta persoana sa stie asta. Totusi, din cand in cand ar fi bine sa ii arati aceste lucruri.

 

HOROSCOP 30 martie 2018 - Scorpion

Faci tot ce depinde de tine pentru a te asigura ca ceea ce ai "construit" tu merge ca pe roate. Nu-ti fa griji, la cat esti de minutios, precis totul este perfect gandit, indiferent de domeniu.

 

HOROSCOP 30 martie 2018 - Sagetator

In general te gandesti la economii, dar astazi stii sigur ca nu vei pune niciun ban deoparte. De multa vreme urmaresti sa cumperi ceva anume si acum sigur o sa iti achizitionezi.

 

HOROSCOP 30 martie 2018 - Capricorn

Se anunta o zi plina, in special spre dupa-amiaza. Asta pentru ca nu stii sa spui "Nu" atunci cand cineva te roaga sa il ajuti. Asa se intampla si astazi: tu ramai la munca, ceilalti pleaca acasa.

 

HOROSCOP 30 martie 2018 - Varsator

Ceri parerea celor din jur intr-o problema mai personala. Te vor ajuta mult sfaturile lor, pentru ca vad situatia dintr-un alt unghi. Intr-adevar, la asa ceva nici nu te-ai gandit...

 

HOROSCOP 30 martie 2018 - Pesti

Cineva apropiat te pune la incercare. Traseaza niste limite pe care nu ai voie sa le depasesti. Vezi, e o joaca? Daca nu, fii cat mai ferm. Nimeni nu iti poate impune ceva vreodata.

Comenteaza