HOROSCOP 27 februarie 2023

HOROSCOP 27 februarie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 27 februarie 2023.

Berbec

Săptamana incepe cu mici suprize! Nimic grav, doar ca vei constata ca anumite persoane in care aveai deplina incredere, se dovedesc a avea doua fete... Se pare ca cineva abia asteapta sa iti faca probleme. Bine ca stii la ce sa te astepti!

Taur

Ai tendinta sa ii conduci pe ceilalti. Daca, de cele mai multe ori, asta te ajuta sa te impui, astazi incearca sa eviti aceasta atitudine. Chiar daca sefului ii place siguranta ta, astazi nu vrea sa vada ca cineva se "antreneaza" sa ii ia locul. 

Gemeni

Esti bine dispus si linistit azi. Asta se datoreaza si eforturilor depuse de partenerul tau in weekend cand a vrut sa te simti rasfatat. Multumeste-i, nu toti au parte de asa ceva...

Rac

Stii ce vrei si ai de gand sa faci totul pentru a avea succes. Totusi, nu fii prea nerabdator, sunt sanse sa intri in conflict cu cineva. Tenacitatea ta te va ajuta sa faci fata obstacolelor.

Leu

Daca ai de dat un interviu, de prezentat un proiect, vei face o impresie buna celor cu care vei intra in contact azi. Trebuie, doar, sa nu te pierzi in detalii, pentru ca, recunoaste, uneori ai aceasta tendinta.

Fecioara

In weekend ai cheltuit mai multi bani decat ai si sunt sanse sa ramai falit. Trebuie sa inveti sa fii mai atent cu banii, chiar daca ai impresia ca oricand poti sa-i faci la loc. 

Balanta

Ai programat vizita unei rude fara sa ii spui celui drag, iar asta te poate pune intr-o situatie neplacuta. Micile discutii care vor aparea nu vor putea insa sa strice echilibrul din relatia ta. Pe viitor evita astfel de situatii.

Scorpion

Ti-ai propus sa ai o discutie serioasa cu cineva din conducere. Vrei sa nu mai fi privid ca "angajatul cel nou" dupa atata timp. Perfect, ia atitudine, dar vezi cum pui problema. Trebuie sa stii sa te pui in valoare.

Sagetator

Ai impresia ca unii vor sa se cam bage in viata ta, iar tu nu poti sa accepti asta. Simti ca ti se submineaza autoritatea si ai tendinta sa reactionezi imediat. Nu te pripi, o vorba odata aruncata, nu mai poate fi luata inapoi.

Capricorn

Simti nevoia sa te rupi de tot ce tine de rutina zilnica si esti hotarat sa faci ceva in legatura cu asta. Incepe cu o mica vacanta. Pleaca cateva zile undeva, departe de zgomotul orasului. Vei avea timp sa te gandesti mai mult la tine.

Varsator

Orice intreprinzi iti merge struna in aceasta perioada. Asta si pentru ca nu duci lipsa de prieteni care iti ofera o mana de ajutor oricand ai nevoie. Norocul tau ca ai in jurul tau astfel de oameni!

Pesti

Treci printr-o perioada care iti este favorabila. Energie, optimism si umor - sunt cuvintele care te descriu cel mai bine acum. Daca vrei o promovare, poate ca e momentul sa actionezi. 

 

Comenteaza