HOROSCOP 26 octombrie 2023

HOROSCOP 26 octombrie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 26 octombrie 2023.

Berbec

Mai e puţin până în weekend, dar simţi că nu mai ai energie. Ar trebui să te gândeşti mai mult la persoana ta, mai ales că apar şi unele probleme de sănătate. Ia în considerare sfaturile primite de la cineva care îţi vrea binele.

Taur

Cu greu îţi intră cineva în voie astăzi. Ascultă şi părerile celorlalţi şi controlează-ţi reacţiile, altfel există riscul să izbucnească conflicte. Atenţie la semnalele pe care ţi le transmite persoana iubită.

Gemeni

Ai mult de lucru la serviciu, activități de rutină, dar care îţi iau câteva ore bune. Rezişti cumva, mai ales că spre seară te aşteaptă prietenii în oraş.

Rac

Ai multe drumuri de făcut, pentru a rezolva diverse chestiuni personale sau profesionale. Vei avea parte de întâlniri şi daloguri cu persoane din anturajul apropiat. Fii prudent şi nu te lăsa păcălit de promisiuni deşarte.

Leu

Te aşteaptă o zi plină la job. Discuții cu şefii şi propuneri profesionale noi. Sună tentant, dar analizează bine dacă accepți, pentru că nu va fi uşor să le duci la bun sfârșit.

Fecioara

Mai multe activități neprevăzute îți dau programul peste cap și te obligă să amâni unele întâlniri. Nu dispera, cu răbdare le rezolvi pe toate şi îţi va rămâne timp şi pentru tine.

Balanta

Evită să-ţi mai controlezi partenerul de viaţă, se poate ajunge la un conflict nedorit. Dacă vrei să mai aibă încredere în tine, fii discret.

Scorpion

Trebuie să pui la punct câteva aspecte din viaţa ta! Începe de azi, e un moment bun pentru schimbări. Dacă nu ştii de unde să începi, cere ajutorul partenerului, se va implica mai mult decât crezi.

Sagetator

Astăzi ai chef să faci ceva ieşit din comun, un pic trăznit şi imprevizibil. Totuşi, încearcă să nu exagerezi. Ai grijă să nu deranjezi pe cineva cu neconformismul tău. 

Capricorn

Ai o propunere mai îndrăzneaţă legat de un proiect şi vrei să o prezinţi superiorului, dar nu ştii cum să procedezi. Nu vrei să stârneşti bârfe din partea colegilor. Caută un moment prielnic şi vorbeşte cu şeful despre asta.

Varsator

Eşti presat să iei o decizie, dar nu te lăsa influenţat de nimeni. În ceea ce priveşte viaţa ta personală eşti singurul în măsură să iei hotărâri. Eventual, consulta-te cu cei din familie.

Pesti

Ţi se face o ofertă de lucru, dar cam departe de casă. Te tentează să accepţi, mai ales pentru că ţi se oferă mai mulţi bani. Cântăreşte bine lucrurile, nu doar aspectul financiar contează.

Comenteaza