HOROSCOP 26 octombrie 2021

HOROSCOP 26 octombrie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 26 octombrie 2021.

Berbec

Incearca sa-ti faci timp si pentru ai tai. Esti foarte ocupat cu locul de munca si nu acorzi destula atentie celor dragi. Ai grija si la birou pentru ca se apropie termenul limita pentru un proiect important.

Taur

Ai cam ignorat de ceva timp ce se intampla la job. Niste evenimente din viata personala iti acapareaza toata atentia si nu te mai intereseaza nimic altceva. Esti mult prea concentrat sa iasa totul bine si uiti ca ai si alte responsabilitati.

Gemeni

Problemele financiare de moment te impiedica sa iti satisfaci o anumita pofta. Te supara putin acest aspect, insa surpriza pe care se pregateste ti-o faca partenerul te va face sa vezi totul cu alti ochi.

Rac

Primesti o veste buna. Atat de buna incat uiti de toate neplacerile de care ai avut parte la inceputul zilei. Pana seara o sa dai zeci de telefoane pentru ca cei dragi sa afle ceea ce stii tu.

Leu

Inca de dimineata esti pus pe treaba. Termini repede tot ceea ce ai de facut la slujba si te grabesti sa ajungi cat mai repede acasa, unde trebuie sa te ocupi de activitatile casnice pe care le-ai cam ignorat in ultimul timp.

Fecioara

Ai avut niste discutii cu partenerul legat de viitor si te deranjeaza sa constati ca nu esti pe aceeasi lungime de unda cu acesta. Probabil, sentimentul e reciproc. Daca nu vrei sa ajungeti intr-un punct critic, discutati deschis problemele.

Balanta

Esti plin de energie si ii impresionezi pe cei din jur cu buna ta dispozitie. Ba mai mult, esti pus pe glume si razi din orice. Trebuie sa recunosti ca de mult timp nu ai mai avut parte de o asemenea zi si ar fi bine sa profiti de ea. 

Scorpion

O zi "nebuna la job", dar buna acasa. Daca reusesti sa scapi de toanele sefului si de programul incarcat, seara o sa ai parte de clipe placute altaturi de partenerul de viata.

Sagetator

Nu uita ca ai de facut ceva foarte important, asa ca, inca de dimineata planifica-ti totul in amanunt, sa nu iti scape nimic. Pe acolo pe unde vei umbla te vei intalni cu cineva despre care nu mai stiai nimic de ani de zile. Iti promite ca te va suna, dar stii bine ca nu o va face!

Capricorn

Astazi ai impresia ca toata lumea se poarta ciudat. Chiar si cei mai buni prieteni parca se ascund de tine. Stai linistit, doar ti se pare. Ai muncit prea mult in ultima perioada si ai nevoie de o mica pauza de la tot. Incearca sa te relaxezi mai mult.

Varsator

Nimeni si nimic nu te poate enerva astazi. Sigur ca da, e posibil sa te enerveze cineva la locul de munca, dar o sa treaca atat de repede incat nici nu o sa iti dai seama ca s-a intamplat. Seara primesti o invitatie la care nu te-ai fi asteptat. Nu refuza! 

Pesti

Noul tau principiu de viata: sa te lasi purtat de val si sa profiti la maximum de tot ceea ce iti ofera. Dupa ce iti trece, te vei apuca din nou de treaba, ca nu poti sta toata ziua pe net sa visezi. Sau poate a venit momentul in viata ta pentru o schimbare radicala?

 

 

Comenteaza