HOROSCOP 25 mai 2018

HOROSCOP 25 mai 2018

HOROSCOP 25 mai 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 25 mai 2018.

HOROSCOP 25 mai 2018 - Berbec

Afli un secret si iti vine sa pui mana imediat pe telefon sa vorbesti cu cineva despre asta. Gandeste-te inainte daca merita. Uneori e bine sa stii sa pastrezi tacerea.

HOROSCOP 25 mai 2018 - Taur

Esti intr-o forma de invidiat. Ai multa energie, dar nu ti-o consumi pe ce ar trebui. Profita si fa tot ce ai de facut la munca, dar nu uita si de ce ai de facut acasa.

HOROSCOP 25 mai 2018 - Gemeni

Ai parte de o surpriza. Te asteptai la reactii neplacute din partea celor din jur cand urma sa le comunici ceva important, insa nici vorba de asa ceva. Totul pare in regula.

HOROSCOP 25 mai 2018 - Rac

Astazi te contrazici cu toti. Nimeni nu iti intra in voie, orice ar face. Realizezi ca gresesti doar cand vezi ca ti se intorce spatele. Ai grija, risti sa-ti petreci singur weekend-ul.

HOROSCOP 25 mai 2018 - Leu

Nu pari sa te grabesti sa investesti prea multe sentimente in persoana pe care tocmai ai cunoscut-o. Ti-e teama sa nu te dezamageasca. Uneori e bine sa primesti lucrurile asa cum vin.

HOROSCOP 25 mai 2018 - Fecioara

Termini ce ai de lucru si vrei sa pleci mai repede sa te intalnesti cu prietenii. Ghinion: dai nas in nas cu seful care te cauta sa-ti dea ceva urgent de facut. Acum e clar ca te va prinde seara singur la job...

HOROSCOP 25 mai 2018 - Balanta

Nu ai avut timp sa te ocupi de o problema legata de job si acum esti nevoit sa dai explicatii. Desi stii ca esti vinovat, nu prea vrei sa recunosti. Te-ai gandit ca, uneori, e chiar indicat sa iti ceri scuze?

HOROSCOP 25 mai 2018 - Scorpion

Dupa ce iesi de la munca nu lua cu tine si problemele. Incearca sa intri in weekend relaxat, fara griji. Partenerul va fi incantat sa vada ca nu mai vorbesti doar despre ce se intampla la job.

HOROSCOP 25 mai 2018 - Sagetator

Te asteapta o zi destul de linistita. La birou nu se intampla nimic iesit din comun, iar acasa lucrurile se desfasoara ca de obicei. Pe seara, insa, vei avea parte de cateva emotii provocate de aflarea unei vesti.

HOROSCOP 25 mai 2018 - Capricorn

Cateva rude te anunta ca te viziteaza zilele astea. Nu esti incantat, dar nu ai incotro. Va trebui sa faci cateva pregatiri, asa ca nu pierde timpul pe drum si mergi direct acasa.

HOROSCOP 25 mai 2018 - Varsator

Pleci de acasa mai tarziu, azi. Nu ai mult de lucru la birou, dar nu poti sa nu mergi deloc... Ajuns la munca, afli ca toata lumea e de vreo ora in sedinta. Vezi ce scuza gasesti cand intri si intrerupi prezentarea sefului...

HOROSCOP 25 mai 2018 - Pesti

Ai ignorat sfaturile cuiva din familie referitor la o investitie financiara si acum constati ca avea dreptate. Cel mai bine ar fi sa recunosti ca ai gresit si sa incerci sa mai indrepti ce se poate indrepta.

Comenteaza