HOROSCOP 24 mai 2023

HOROSCOP 24 mai 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 24 mai 2023.

Berbec

Dupa o dimineata pe fuga, seara vei avea parte de momente speciale datorita unor persoane dragi din cercul tau de prieteni. Vei cunoaste pe cineva special si vei avea parte de o surpriza placuta.

Taur

Niste probleme ivite la locul de munca te fac sa te stresezi mult prea mult. Poate ar trebui sa incerci sa discuti cu superiorii despre asta, precis exista solutii. Noroc ca acasa totul merge perfect.

Gemeni

Pe cand credeai ca nimic nu te poate darama, a aparut o problema de sanatate. Nu tu esti cel bolnav, ci o ruda foarte apropiata si nu poti sa nu fii afectat. Dupa un control medical, te mai linistesti. A fost doar ceva trecator.

Rac

Ai avut sansa sa fii remarcat de persoanele potrivite, insa nu ai fost suficient de hotarat si acum te-ai trezit ca ai ramas tot acolo unde ai fost. Nu te intrista, ia-o ca pe o lectie si invata ceva din ea.

Leu

Esti intr-o forma de invidiat. Te-ai odihnit si acum ai energia necesara pentru a face fata tuturor sarcinilor de la job. Nici nu te gandesti sa nu iesi si in aceasta seara in oras cu prietenii.

Fecioara

Iti place sa fii in mijlocul celor dragi si faci tot posibilul ca asta sa se intample cat mai des. Asa ca seara o sa ai parte de cateva ore de relaxare in familie.

Balanta

Nu te grabi sa iei decizii importante azi pentru ca risti sa gresesti ceva si sa suferi mai tarziu. Acorda-ti timp si sfatuieste-te cu cineva experimentat pentru a te asigura ca ai ales bine.

Scorpion

Ai multa treaba si uiti tocmai ce este mai important. Poate fi vorba despre aniversarea unei persoane dragi ori despre un eveniment la care esti obligat sa participi. Poate, totusi, iti amintesti in ultimul moment...

Sagetator

Cu toate ca ai lucrat mult in ultimele zile, nu te simti deloc obosit. Din contra, esti plin de energie si nu eziti sa-ti ajuti colegii, daca vezi ca au nevoie. Nu te lasa afectat de tachinarile rautacioase ale unei persoane din anturaj.

Capricorn

Ai primit o veste foarte buna, asa ca nimic nu iti poate strica ziua. Nici macar la amiaza cand va trebui sa faci fata unei sedinte lungi si plictisitoare la locul de munca.

Varsator

Ti s-a spulberat un vis si acum te gandesti pe ce drum sa o apuci in perioada urmatoare. Ia o pauza si incearca sa te detasezi de trecut. Capul sus si vezi ce poate sa-ti aduca viitorul.

Pesti

Nu te grabi sa dai un raspuns, mai ales daca ti-ar putea afecta viitorul. Ar prinde bine sa porti o discutie serioasa cu familia inainte.

Comenteaza