HOROSCOP 23 martie 2024

HOROSCOP 23 martie 2024

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de sâmbătă, 23 martie 2024.

Berbec

Eşti pe cale să îi spui cuiva drag ce crezi cu adevărat despre relaţia voastră. Nu mai amâna, orice ar fi, lucrurile trebuiesc clarificate.

Taur

Astăzi ai şansa să îţi petreci timpul cu prietenii. Pune mâna pe telefon şi vezi ce program au, poate vă înţelegeţi şi ieşiţi undeva împreună.

Gemeni

Eşti puţin agitat astăzi. Ai vrea să faci câteva schimbări în casă, dar nu îţi ajung banii. Nu te grăbi, fă lucrurile pe rând şi vei vedea că se poate.

Rac

E momentul să fii mai romantic, partenerul va aprecia asta şi veţi petrece un weekend plăcut împreună, fără să mai aveţi parte de discuţii în contradictoriu.

Leu

Ai mici probleme de sănătate care te îngrijorează de ceva timp. Nu mai amâna, trebuie să te linişteşti, aşa că fă-ţi cât mai repede programare la medic.

Fecioara

Eşti relaxat şi binedispus. Asta e bine, pentru că ai avut şi zile încordate, iar cei din familie se bucură să vadă că ai trecut peste acele momente.

Balanta

Astăzi nu prea ai chef de nimic şi de nimeni. Te tentează să îţi închizi telefonul şi să te odihneşti fără să fii deranjat. Poate că nu strică să iei o mică pauză de la toate.

Scorpion

S-ar putea să primeşti nişte veşti legat de o călătorie. Poate că e ceva legat de serviciu, dar asta nu înseamnă că nu poate fi şi interesant.

Sagetator

Astăzi faci faţă cu brio oricărei provocari la care eşti supus şi reuşeşti să demonstrezi că poţi mai mult. Trebuie doar să vrei!

Capricorn

Nu te-ai recuperat încă deplin după micile probleme de sănătate pe care le-ai avut iarna aceasta, aşa că nu te forţa în acest weekend.

Varsator

Pui prea mult suflet în tot ce faci. Chiar şi în relaţiile de prietenie. Poate ar fi bine să fii mai precaut, să nu consideri, ulterior, că ai investit prea mult.

Pesti

Nu te lăsa doborât de treburile care s-au acumulat la serviciu ori acasă. Dacă te poţi organiza, vei vedea ca reuşeşti să le rezolvi pe toate.

 

Etichete
Comenteaza