HOROSCOP 23 ianuarie 2019

HOROSCOP 23 ianuarie 2019

HOROSCOP 23 ianuarie 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 23 ianuarie 2019.

Berbec

Urmeaza sa primesti un rezultat si ti-ai pierdut rabdarea. Asteptarea te blocheaza si nu te mai ocupi de nimic. Relaxeaza-te, vestile pe care le vei primi sunt bune. Nu-ti mai fa griji.

Taur

Ti se face o oferta, dar nu o bagi in seama. Ai grija, nu stii despre ce este vorba pana nu analizezi cu atentie toate detaliile. Deschide mai bine ochii la ceea ce se intampla in jurul tau.

Gemeni

Primesti o veste nu prea buna din partea unei rude si esti hotarat sa pornesti imediat la drum. Nu va fi usor. Te intorci acasa epuizat, dar multumit: ai rezolvat problema.

Rac

Esti intr-o forma de invidiat. Faci fata fara probleme tuturor sarcinilor de la job, iar seara nici nu te gandesti sa nu iesi in oras cu prietenii. Nu uita ca si maine e o zi de munca...

Leu

Ai multe idei, dar iti lipseste timpul. Nu ai cand sa le pui in practica. Iti vor sari in ajutor persoane la care nu te asteptai. Ramai uimit cat de repede merg lucrurile in echipa.

Fecioara

Vei avea o zi perfecta la job. Seful anunta cateva schimbari importante, dar care te avantajeaza. Asteptai de multa vreme asta, dar nu mai indrazneai sa speri. Iata ca s-a intamplat.

Balanta

Esti foarte preocupat de ceva legat de un prieten. Ti-a cerut sa il ajuti intr-o problema, insa tu nu esti de acord cu ceea ce vrea sa faca. Stai toata ziua la telefon incercand sa-l convingi ca tu ai dreptate. 

Scorpion

Esti constient ca nu poti ajunge la un eveniment, dar inca mai speri. Nu stii cum sa-i anunti pe cei implicati, mai ales ca se bazau foarte tare pe tine. Vezi ce poti face, nu vrei sa strici tocmai acum o astfel de relatie.

Sagetator

Te asteapta o sedinta grea. Trebuie sa-ti convingi sefii ca proiectul la care ai muncit in ultima vreme merita dus pana la capat. Gandeste pozitiv si ai incredere in tine!

Capricorn

Dimineata pierzi timpul cu maruntisuri si nu reusesti sa te concentrezi pe ceea ce este mai important. Vei fi nevoit sa stai peste program si sa pui lucrurile la punct. Partenerului de viata nu o sa-i convina asta.

Varsator

Vrei sa faci niste schimbari la locul de munca si astazi este cel mai bun moment. Daca te-ai decis, mergi inainte. Nu te lasa influentat de vorbele aruncate de unii colegi. Sunt spuse din invidie.

Pesti

Dedici tot mai mult timp unei activitati care a devenit mai mult decat un hobby. Daca acum nu toata lumea te aproba, in curand lucrurile se vor schimba. Ai grija la aspectul financiar. Daca nu esti atent, ai putea avea probleme.

Comenteaza