HOROSCOP 23 aprilie 2023

HOROSCOP 23 aprilie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de duminică, 23 aprilie 2023.

Horoscopul zilei de 23 aprilie 2023 spune că astrele sunt de partea zodiilor. Dar nativii zodiacului sunt singurii responsabili de deciziile pe care le iau. Climatul cosmic este relaxat, dar zodiile trebuie să fie atente mereu la ce se întâmplă în jurul lor. Doar așa pot obține ceea ce le face cu adevărat fericite, scrie catine.ro.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie
Luna migrează în Gemeni și în sectorul hărții tale care guvernează comunicarea în această dimineață. Te va pune într-o dispoziție gânditoare în următoarele două zile. Cu toate acestea, mișcarea retrogradă a lui Mercur ar putea face dificilă exprimarea uneori. Gesturile pot acționa ca o alternativă atunci când cuvintele eșuează. Între timp, Pluto devine activ, aducând cifra de afaceri în sfera ta socială și în rețeaua de conexiuni.

Taur: 20 aprilie – 20 mai
Luna se strecoară în Gemeni și în sectorul hărții tale care guvernează luxul în această dimineață. Deși este cu siguranță în regulă să te tratezi sub acest climat cosmic, încearcă să nu cheltuiești impulsiv. Evită achizițiile majore pentru moment. Între timp, Pluto va fi activ, ajutându-te să găsești putere prin ambițiile tale profesionale și succesul pe care l-ai cultivat până acum. Cu toate acestea, ai grijă la oamenii din jur și la obstacolele neașteptate, pe măsură ce după-amiaza se apropie. Luna formează un pătrat dur cu Saturn restrictiv.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie
Luna se mută în zodia ta în această dimineață, punându-te într-o dispoziție jucăușă. Între timp, o mână de ajutor de la Pluto îți va întări hotărârea spirituală. Te va ajuta să te simți susținută de energia care curge în interiorul și în jurul tău. Ar trebui să te simți din ce în ce mai populară pe măsură ce orele trec. Nu-ți fie teamă să stabilești limite chiar acum, chiar și atunci când vine vorba de relațiile pe care le prețuiești și în care ești implicată emoțional.

Rac: 22 iunie – 22 iulie
Nu te simți vinovată să acorzi prioritate confidențialității și nevoilor tale, chiar dacă acest lucru duce la anularea planurilor. Din fericire, Pluto intervine pentru a da o mână de ajutor. El facilitează eliberarea și permite să renunți la ceea ce nu te ajută. Atinge baza cu spiritualitatea ta înainte ca după-amiaza să se instaleze și Luna să se înfrunte cu Pluto. Ai grijă să găsești echilibrul între realitate și misticul care trăiește în interior, spune Astrology.com.

Leu: 23 iulie – 22 august
Vei simți lumea fredonând în jurul tău în această dimineață când luna intră în Gemeni și în sectorul hărții tale care guvernează comunitatea. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a ieși din casă și a experimenta împrejurimile. Între timp, Pluto va fi activ aducând o energie romantică care te poate ajuta să întărești sau să lucrezi la legături semnificative. Cu toate acestea, e indicat să ai grijă la luptele de putere cu figuri autoritare în această după-amiază, când Luna formează un pătrat dur cu Saturn. Așa că, evită investițiile instabile. Ai grijă, ești și pe lista de zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie
Te vei simți motivată să reușești în timp ce luna migrează în Gemeni și în sectorul graficului tău care guvernează ambițiile profesionale. Între timp, o mână de ajutor de la Pluto te poate ajuta să îți întărești etica în muncă și abilitățile de formare a echipelor. Când Luna se înfruntă cu Saturn, ai grijă să recunoști dacă ai nevoie de o pauză pentru a te relaxa. Acest climat cosmic ar putea duce, de asemenea, la tensiune pe plan amoros, dacă nu ești atentă, așa că asigură-te că știi ce faci.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie
Ziua ta ar trebui să fie una strălucitoare, pe măsură ce luna își face loc în Gemeni și în sectorul hărții tale care guvernează norocul și spiritualitatea. Acest climat cosmic este perfect pentru a extinde mintea și a te reconecta cu sistemul de credințe, deoarece acest lucru îți va permite să te simți optimistă. Inspirația creativă ar putea interveni, deoarece Pluto își activează a cincea casă solară, așa că asigură-te că dai frâu ideilor care îți vin în cap.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie
Ești gata să începi un nou capitol și să tai legăturile cu orice lucrur care te trage înapoi. Între timp, Pluto va deveni activ, accentuând nevoia ta de a te transforma și de a evolua în inima și mintea ta. Atenție la ego când Luna se confruntă cu Saturn în această după-amiază, ceea ce ar putea scoate la iveală comportamente condescendente sau insistente de la alții. Nu lăsa pe nimeni să vorbească cu tine chiar acum. Stabilește limite ferme dacă începi să te simți disprețuită sau atacată de cei din jurul tău.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie
Energia va fi minunată când te trezești din somn, în timp ce luna migrează în Gemeni și în casa ta a șaptea solară. Aceste vibrații sunt toate despre căutarea romantismului, a petrecerii timpului liber și a armoniei. O mână de ajutor de la Pluto îți va permite să te eliberezi de orice stres sau dramă care ți-a afectat mintea. De asemenea, vei fi într-o poziție unică de a exprima adevăruri intime fără a te simți inconfortabil sau vulnerabilă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie
Ar trebui să te simți plină de energie și gata să-ți iei în primire lista de lucruri de făcut. Aceste vibrații sunt perfecte pentru curățenia de primăvară, mișcare și îngrijirea corpului. Între timp, Pluto va fi activ în sectorul diagramei care guvernează finanțele, îndemnându-te să plătești orice facturi sau datorii. Încearcă să nu îți stabililești așteptări nerealiste sau să nu îți pui în cap oamenii pe care îi iubești.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie
Vibrațiile de weekend îți vor ridica moralul, pe măsură ce luna migrează în Gemeni și în sectorul hărții tale care guvernează distracția. Acest climat cosmic este perfect pentru întâlniri, îmbrățișarea celor mai buni prieteni și pentru a urma calea care te face cel mai fericit. Între timp, Pluto va interveni pentru a te transforma, așa că asigură-te că mergi cu îndrăzneală către speranțele și visele tale.

Pești: 19 februarie – 20 martie
Vibe-ul va fi potrivit pentru a sta în pat și a te relaxa acasă, pe măsură ce luna se mută în Gemeni și în sectorul hărții care guvernează fericirea domestică. Între timp, Pluto va deveni activ, ajutându-te să închizi ușa oricăror amintiri sau comportamente care nu ți-au adus nimic bun. Ia în considerare să deschizi ferestrele și să faci o curățenie de primăvară ca o modalitate de a curăța mintea și spațiul de dezordine energetică.

Comenteaza