HOROSCOP 22 martie 2021

HOROSCOP 22 martie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 22 martie 2021.

Potrivit horoscopului zilei de 22 martie 2021, balanțele au parte de vești bune în carieră, racii vor avea posibilitatea de a intra în relații de durată, iar leii vor avea chef de aventură, relatează kanald.ro.

Berbec: Nativii din zodia Berbec au parte de vesti bune in sectorul muncii. Desi poate nu vei face lucruri inovatoare si nu vei avansa, dar vei reusi sa convingi, sa atragi atentia asupra ta, vei fi bine privit de catre colegi si chiar superiori, spun astrele. Este un moment bun pentru a te concentra pe tot ce tine de grup, echipa, alianta

Taur: Cuvintele cheie pentru aceasta zi vor fi emotii, amintiri, trecut, nostalgie, sentimente. Nativii taur vor fi in masura sa ia decizii, sa faci alegeri, sa se implici in tot felul de activitati, care vin din zona emotionalului. Este esential sa intelegi de unde vin trairile si emotiile pe care le simti in aceasta zi.

Gemeni: Vei fi plin de energie, competitiv, dar si nerabdator sa bifezi cat mai multe sarcini. Vei cauta sa demonstrezi, te avanti in tot felul de activitati si sa ai castig de cauza, orice-ar fi. Aceasta agitatie iti poate aduce, insa, si greseli, neintelegeri sau conflicte.

Rac: Potrivit astrelor, in aceasta zi reusesti sa te aliezi, sa te asociezi, sa te parteneriezi cu persoane care gandesc ca tine, cu care rezonezi. Aceste noi conexiuni te vor putea ajuta sa creezi lucruri frumoase. Esti entuziasmat de aceste legaturi si s-ar putea ca proiectele sau sarcinile incepute astazi sa fie sustenabile, castigatoare, prielnice pen

Leu: Aceasta zi va fi dedicata de aventurii si amuzamentului. Nativii Leu au un simt al umorului dezvoltat si au tendinta de a flirta, de a-si verifica abilitatile de cuceritor. Astrele te atentioneaza sa ai grija asupra caror persoane iti incerci trucurile, pentru ca nu-ti doresti sa produci disconfort doar pentru ca ai o energie atipica, nu-i asa?

Fecioară: Conform astrelor, in aceasta zi iti vei folosi din plin abilitatile de persuasiune. Va fi o zi buna pentru discutii, negocieri, pentru a convinge, pentru a semna contracte, a lucra cu hartiile, pentru tranzactii. Este bine reprezentata si zona banilor, castigurilor, sustin astrele.

Balanță: S-ar putea ca sfaturile si ideile primite astazi sa nu fie chiar potrivite pentru tine asa ca nu te lasa influentat prea mult de parerile altora. Pentru tine este esential ca ceea ce simti sa fie in echilibru cu ceea ce faci, spun astrele, de aceea incearca azi sa te ghidezi dupa acest principiu.

Scorpion: Vei fi dinamic, organizat si pur pe fapte mari azi, iar sfatul zilei este sa respecti regulile, normele, sa fii onest, sa nu grabesti lucrurile. Asculta nu doar de ce iti spune minte ci si de cum te ghideaza intuitia, deoarece adesea este cel mai de pret atu al tau.

Săgetător: Ar putea fi nevoie sa iti asumi rolul de lider, sa coordonezi o sarcina, un proiect, sau sa iti asumi o responsabilitate. Ceilalti se vor increde in abilitatile si cunostintele tale, de aceea ar fi bine sa nu stai sa analizezi prea mult, ci sa actionezi cu mai multa determinare, te indeamna astrele.

Capricorn: Capricornii vor da dovada de pragmatism, determinare, dar si rigiditate in aceasta zi. Ai mai multa grija la aspectele legate de deplasari, drumuri, vizite, lucrul cu strainatatea, dar si la discutiile si relatiile cu autoritatile, persoanele aflate in functii cheie.

Vărsător: Nativii varsator vor avea o perioada tumultoasa in ceea ce priveste viata amoroasa. Te indragostesti si simti nevoia sa-i arati persoanei iubite acest lucru, sa le arati celorlalti ce stare magnifica ai. Potrivit astrelor vei fi mai jucaus, mai copilaros, te poti surprinde cantand, dansand, sa luand decizii mai putin neasteptate.

Pești: Te vei focusa pe camin, nevoile familiei, si cum sa aduci mai mult confort in propria viata. Stai foarte bine la capitolul banilor, fie ca vei castiga ceva, ti se va returna un imprumut sau vei gasi o oferta avantajoasa pentru care va trebui sa platesti mult mai putin si esti multumit de acest noroc.

Comenteaza