HOROSCOP 22 februarie 2023

HOROSCOP 22 februarie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 22 februarie 2023.

Berbec

Dimineata apar cateva probleme la locul de munca, insa pana la pranz o sa reusesti sa rezolvi cea mai mare parte din ele. Seara, renunti la o iesire cu prietenii pentru a sta mai mult timp cu partenerul de viata.

Taur

Simti ca ai nevoie de o pauza. Tensiunea care s-a acumulat in ultima vreme la locul de munca nu iti prieste si iti taie tot elanul. Trebuie sa gasesti o explicatie pertinenta cand ii vei spune sefului ca pleci cateva zile...

Gemeni

Cand vrei sa realizezi ceva, nimic nu-ti mai poate sta in cale. Poate doar nehotararea partenerului in privinta planului propus de tine. S-ar putea sa ai surpriza neplacuta de a constata ca ai ramas sa te lupti singur pentru ceea, candva, doreati amandoi.

Rac

Iti faci griji in legatura cu ceva ce s-a intamplat la locul de munca. Mai bine zis, te pune pe ganduri si te face sa te intrebi daca mai are vreun sens sa ramai acolo. Ca sa nu gresesti, lasa lucrurile sa se linisteasca si ia apoi o decizie.

Leu

Nu iti prea sta in fire sa te porti asa, insa astazi nu te poti abtine sa nu fii exagerat de romantic. Asta pentru ca zilele acestea urmeaza sa sarbatoresti, impreuna cu partenerul, un eveniment foarte special pentru voi.

Fecioara

Telepatia functioneaza astazi pentru tine mai bine ca oricand. Te gandesti la o persoana si te suna sau o intalnesti. Ai grija la cine iti zboara gandul astazi, poate nu esti dispus sa vezi anumite persoane.

Balanta

Esti plin de energie si ai chef de vorba. Incearca sa te abtii la locul de munca si lasa povestile pentru mai tarziu, pentru ca seara vei iesi cu prietenii in oras si o sa fii in centrul atentiei.

Scorpion

Daca cineva ti-a gresit nu trebuie sa tipi si sa te enervezi, ci doar sa spui ceea ce te deranjeaza. Dupa ce vei face acest lucru, o sa vezi ca te vei simti mult mai bine si supararea iti va trece brusc.

Sagetator

Te asteapta o zi plina. La job muncesti cu spor, in drum spre casa faci cumparaturi, iar seara iti insotesti partenerul in oras. Macar incearca sa te culci mai devreme, saptamana de munca inca nu s-a incheiat si tu nu te odihnesti destul.

Capricorn

Faptul ca proiectul tau merge bine te bucura si incerci sa iti controlezi emotiile cand, in fata tuturor, seful va avea doar cuvinte de lauda la adresa ta. In sfarsit a venit clipa pe care o asteptai demult. Ti s-au recunoscut meritele.

Varsator

Un prieten caruia i-ai cerut ajutorul, te refuza elegant. Te simti atat de dezamagit, incat nici macar nu ai putere sa reactionezi imediat. O sa vorbiti despre asta cu alta ocazie, acum cauta sa-i multumesti persoanei care s-a oferit sa te ajute fara sa-i ceri.

Pesti

Veselie la maxim! Vei avea o zi faina din toate punctele de vedere. Oriunde vei merge, starea ta de bine ii va contamina pe toti si orice vei intreprinde azi va fi un succes.

Comenteaza