HOROSCOP 21 octombrie 2023

HOROSCOP 21 octombrie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de sâmbătă, 21 octombrie 2023.

Berbec

O problema ce tine de job s-ar putea sa-ti strice planurile pentru astazi. Daca vrei, totusi, sa faci tot ce ti-ai propus, va trebui sa o rezolvi cat mai repede. Renunta la orgolii si cere ajutorul cuiva.

Taur

Esti nevoit sa te ocupi de o ruda care se afla intr-o situatie mai speciala si anunti ca intarzii vreo doua ore la evenimentul la care erai asteptat. Va trebui sa te descurci cu intrebarile insistente ale unei persoane care prea vrea sa stie tot...

Gemeni

Tocmai ai aflat ceva si inca nu iti vine sa crezi ca poate fi adevarat. Esti atat de preocupat de subiect incat uiti ce i-ai promis unui prieten. Ai grija, lipsa ta de concentrare iti poate face probleme.

Rac

Nu poti sa-ti incepi saptamana cu zambetul pe buze pentru ca ai facut niste calcule si nu stai prea bine cu banii. Mai precis, nici nu stii ce sa faci ca sa rezisti pana la sfarsitul lunii. Te descurci tu cumva, dar poate acum vei realiza ca esti cam risipitor.

Leu

Profita din plin de atmosfera calma din familie, mai ales dupa zilele dificile pe care le-ai avut la job. Te poti baza pe partenerul de viata care stie sa iti ridice moralul cand observa ca ai nevoie de asa ceva.

Fecioara

Dupa atata munca incepi weekend-ul plin de energie. Buna ta dispozitie ii deruteaza pe cei din jur. Esti pus pe glume si razi din orice. Ai grija, poate ca sunt prin preajma si unele persoane fara simtul umorului.

Balanta

Cineva din anturaj te provoaca la o discutie si reuseste sa te enerveze. Nu intelegi ce urmareste si esti dezamagit. Seara te mai linistesti, mai ales ca te intalnesti cu o persoana draga pe care nu ai mai vazut-o de ceva vreme.

Scorpion

E sambata, asa ca nimeni nu te poate condamna ca nu prea ai chef de munca. Totusi, fa un efort si incearca sa te concentrezi mai mult, mai ales ca ai promis ca termini ceva inca de saptamana trecuta. Sau chiar de vreo doua...?

Sagetator

Totul pare in regula. Si acasa si la munca e liniste si pace. Poate chiar prea multa liniste... Priveste mai atent in jur, sa nu fie cea dinaintea furtunii. Daca ar fi asa, macar sa te prinda pregatit.

Capricorn

Astazi ai de facut un drum in afara orasului. Daca pleci dupa-amiaza, tine cont de aglomeratia de pe drum. Seara vei ajunge cam tarziu acasa, asa ca nu vei scapa de reprosurile cuiva din familie.

Varsator

Un eveniment petrecut recent te-a facut sa vezi lucrurile cu alti ochi. Simti ca este momentul tau acum si indraznesti sa iti indrepti atentia catre un nou proiect. Nu vei fi singur. Cineva din familie iti va fi alaturi si te va incuraja.

Pesti

Te deranjeaza cand incerci in mod cinstit sa ajungi undeva si constati ca ti se inchid toate usile in fata. Te vezi nevoit sa apelezi la cineva cu influenta in domeniu. Nu te caracterizeaza o astfel de abordare, insa e singura varianta acum.

Comenteaza