HOROSCOP 21 august 2017

HOROSCOP 21 august 2017
Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 21 august 2017.

Berbec

Ai pus ochii pe ceva ce ti-ar usura mult munca si doresti foarte mult sa faci achizitia. Incerci sa-ti convingi partenerul ca merita investitia, dar nu prea pare interesat. Va trebui sa gasesti mai multe argumente.

Taur

Faptul ca nu ai chef sa faci deloc compromisuri iti poate aduce probleme in relatie. E insa o perioada foarte buna pentru cariera, daca stii cum sa jonglezi cu ceea ce ai la dispozitie.

Gemeni

Toata ziua vei fi cu capul in nori. Ignori tot ce se intampla in jurul tau. Te preocupa doar ceea ce urmeaza sa se intample mai spre seara. Urmeaza sa intalnesti o persoana importanta pentru tine.

Rac

Esti foarte relaxat astazi, asa ca sedinta care te asteapta dupa - amiaza nu iti creaza niciun fel de emotii. Dimpotriva, esti hotarat sa spui tot ceea ce te deranjeaza, chiar cu riscul de a supara anumite persoane. Totusi, nu depasi niste limite...

Leu

Desi vei avea de alergat toata ziua pentru a rezolva niste treburi ce tin de job, seara nu te vei simti deloc obosit. Vei accepta fara rezerve propunerea partenerului de a petrece seara pana tarziu in oras. Nu uita si de odihna.

Fecioara

Nu vrei sa accepti ca si tu poti gresi, drept urmare, vei avea discutii interminabile cu cineva, la birou. Pana la urma iti dai seama ca e vina ta si recunosti. Nu este vorba despre nimic grav, dar s-ar fi putut castiga ceva timp, daca nu insistai.

Balanta

Esti tentat sa cheltuiesti mai multi bani decat ai si sunt sanse sa ramai cu portofelul gol. Intentiile tale sunt bune, insa, ai grija: nu promite nimic din ceea ce stii ca nu poti oferi.

Scorpion

Intreaga zi vei fi in centrul atentiei datorita a ceva ce ai facut la munca. Acasa vei fi gazda. Astepti vizita unor rude. S-ar putea chiar sa primesti un cadou.

Sagetator

Esti plin de energie si de incredere in fortele proprii, asa ca astazi vei face o impresie buna celor pe care ii intalnesti. E o zi favorabila celor care isi cauta loc de munca sau vor o avansare.

Capricorn

Ziua de astazi o dedici casei. Te grabesti sa termini ce ai de facut la serviciu si fugi acasa sa te apuci de treaba. Problema e ca nu toti sunt total de acord cu tine. Se pare ca uneori exagerezi cu ordinea din casă.

Varsator

Ai parte de o zi încărcată, cu multe probleme de rezolvat la locul de munca. Nici dupa program nu poti sta linistit, trebuie sa ajuti pe cineva apropiat. E vorba de ceva munca fizica.

Pesti

S-ar putea sa fi constrans, astazi, sa iei mai multe decizii. Cantareşte bine fiecare cuvant pe care il spui pentru ca ti-ar putea afecta pe termen lung, atat viaţa personală, cat şi cariera. Nu te pripi.

 

Comenteaza