HOROSCOP 20 decembrie 2023

HOROSCOP 20 decembrie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 20 decembrie 2023.

Berbec

Esti ingrijorat in legatura cu o ruda. Se intampla ceva, dar nu vrea sa spuna ce. Dai toata ziua telefoane incercand sa afli ce a patit, dar fara rezultat. Respecta-i dorinta, nu mai insista!

Taur

Mai ai ceva de munca pana se incheie saptamana, asa ca incearca sa te concentrezi asupra problemelor profesionale astazi. Amana orice ai in program si stai mai mult la job pentru a-ti termina treaba.

Gemeni

Nu mai fi atat de pretentios, incearca sa savurezi si micile bucurii ale vietii. Incearca sa nu-ti mai calculezi fiecare pas. Nu te teme, lasa-te putin in voia destinului si vei vedea ca va fi bine.

Rac

Esti surprins. In ultima vreme comunici foarte bine cu o persoana de la munca. Nu te gandeai ca se poate intampla asa ceva pentru ca de obicei nu te intelegi cu aceasta.

Leu

Esti agitat si asa vei fi toata ziua pentru ca vei avea mult de alergat. Abia spre seara reusesti sa te linistesti cand constati ca ai facut tot ce ti-ai propus. Acum poti sa te si odihnesti putin...

Fecioara

Simti ca te sufoci de atata treaba, asa ca, daca vrei sa termini tot ceea ce ai in lucru, trebuie sa ceri ajutorul cuiva. Nu iti face probleme, exista persoane in jurul tau gata oricand sa te ajute.

Balanta

Astepti cu nerabdare o veste, dar intarzie sa apara. Ai rabdare, pana maine vei stii exact ce ai de facut. Nu uita ca partenerul te-a rugat sa-l ajuti cu ceva. Daca crezi ca nu ajungi la timp, anunta-l.

Scorpion

Dimineata ai parte de mici ghinioane: fie nu iti mai porneste masina, fie pierzi autobuzul si esti nevoit sa o iei pe jos. Calmeaza-te, pentru ca pe la pranz se schimba foaia: primesti o veste formidabila.

Sagetator

Nu amana pe maine ce poti face astazi. Nu spera ca vei avea mai mult timp la dispozitie, pentru ca nu va fi deloc asa. Profita de ziua de azi si pune-te pe treaba caci, altfel, te aglomerezi.

Capricorn

Chiar daca nu pare, poate fi o zi deciziva la job, asa ca ai grija ce faci pentru a nu te pune rau cu cine nu trebuie. Fii rezervat mai ales cu cei care sunt mai prietenosi decat de obicei, s-ar putea sa aiba un motiv...

Varsator

Un telefon primit inca de dimineata de la o persoana plecata departe te binedispune. Nu te asteptai la astfel de vesti. Nu te mai poti concentra la nimic. Ai grija sa nu ai probleme la job...

Pesti

Cineva de la locul de munca iti atrage atentia in legatura cu ceva ce ai gresit. Te enervezi si ii dai replica. Incearca sa-ti pastrezi calmul pentru ca si criticile sunt constructive cateodata.

Comenteaza