HOROSCOP 20 decembrie 2022

HOROSCOP 20 decembrie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru marți, 20 decembrie 2022.

Berbec

Esti stresat din cauza a ceva ce urmeaza sa se intample in viata ta in perioada urmatoare. Linisteste-te. Iti faci mult prea multe griji. Incearca sa te bucuri de micile bucurii care apar in prezent.

Taur

Nu mai face promisiuni fara sa fii sigur ca le poti duce la bun sfarsit. In caz contrar, ceilalti vor fii dezamagiti si iti va fi greu sa ii recastigi de partea ta. Un prieten are nevoie sa-i fii alaturi in aceasta perioada.

Gemeni

Proiectul la care ai lucrat in ultima perioada e un succes. Confirmarea obtinuta in ultimele zile iti ofera incredere in propriile fortele si iti evaluezi altfel valoarea. Acum poti sa aduci in discutie o promovare.

Rac

Iti pui toata energia in ceea ce se va intampla astazi si pare ca nimic altceva nu te mai intereseaza. Incearca, totusi, sa ramai conectat la ce se intampla in jur, s-ar putea sa-ti scape niste momente interesante.

Leu

Se pare ca ai tras lozul castigator pentru ca primesti o informatie ce te va ajuta sa iti imbunatatesti situatia materiala. Daca e asa, ai grija la speculatiile financiare, pot fi inselatoare.

Fecioara

Vei avea mult de munca, zilele astea, si vei fi mai mult pe drumuri, decat acasa. Totusi, nu te plangi pentru ca ai o companie placuta. E vorba de niste colegi noi si simpatici.

Balanta

Nu te lasa convins de ceva ce pare usor de dus la bun sfarsit, pentru ca e posibil sa fie exact pe dos si risti sa intri intr-o incurcatura din care vei iesi cam greu.

Scorpion

Daca ai de plecat la drum cu masina, nu te grabi sa o faci astazi. Esti cam obosit si nu este bine sa te expui riscurilor. Ar mai fi varianta sa rogi un coleg sa te insoteasca. Asa iti va fi mult mai usor.

Sagetator

Orice ai facut zilele astea, te-a epuizat si nu ai avut timp sa te odihnesti, dar pentru ca munca e munca, esti nevoit sa mergi la job! Iti vei reveni seara cand vei avea timp sa te relaxezi.

Capricorn

Te gandesti din ce in ce mai serios sa faci niste schimbari in profesie, nu pentru ca nu ai fi multumit de locul in care lucrezi, ci de ceea ce faci acolo. Simti ca poti mai mult si ca a sosit vremea sa arati asta! Da-i drumul!

Varsator

Se anunta o zi lejera la job. Vei avea cateva discutii mai pe seara, cu o ruda te anunta ca nu mai poate veni la un eveniment pe care l-ai anuntat in urma cu cateva saptamani.

Pesti

Ai parte de o zi superba in mijlocul familiei sau a celor mai buni prieteni. Ai nevoie de o astfel de intalnire, chiar daca pana la vacanta pe care ai planuit-o deja nu mai e mult timp.

Comenteaza