HOROSCOP 2 mai 2018

HOROSCOP 2 mai 2018

HOROSCOP 2 mai 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 2 mai 2018.

HOROSCOP 2 mai 2018 - Berbec

Ai ceva de comentat la adresa cuiva de la locul de munca. Ar fi bine sa spui acum tot ceea ce te deranjeaza decat sa explodezi intr-un moment nepotrivit.

HOROSCOP 2 mai 2018 - Taur

Parca esti angajat la un birou de informatii. Toti cei din jur iti pun intrebari. Vor sa afle cate ceva de la tine, dar nimeni nu se intreaba daca poti furniza toate aceste detalii.

HOROSCOP 2 mai 2018 - Gemeni

Evita sa intri in polemica cu cineva astazi pentru ca nu iti poti tine in frau nervii. Risti sa distrugi tot ceea ce ai construit in ani de zile daca nu taci. Daca discutia are loc cu o persoana din familie, pune-i punct cat mai rapid.

HOROSCOP 2 mai 2018 - Rac

Iei parte la o sedinta in cadrul careia se va decide ce ai de facut in urmatoarea perioada. Fii la ce vorbeste pentru ca sa nu ai nelamuriri mai tarziu. Nu ar fi prea bine sa revii asupra subiectului de prea multe ori.

HOROSCOP 2 mai 2018 - Leu

Chiar daca esti de alta parere, nu este o zi buna sa te contrazici cu cei de la job. Ignora ceea ce te deranjeaza si incearca sa dai mai multa importanta lucrurilor marunte, dar placute din jurul tau. Acestea te pot face mai fericit.

HOROSCOP 2 mai 2018 - Fecioara

Ai grija la cat timp petreci la job. Locul de munca tinde sa se transforme in a doua casa pentru tine. Acest lucru incepe sa aiba urmari in relatia personala.

HOROSCOP 2 mai 2018 - Balanta

Ai parte de multa actiune astazi , dar nu la munca, ci dupa programul de lucru. Ai de alergat intre cateva intalniri programate cu ceva timp in urma, dar pe care, fara sa iti dai seama, le-ai pus in aceeasi zi...

HOROSCOP 2 mai 2018 - Scorpion

Esti dezamagit. Ai avut pretentii prea mari de la cineva apropiat si nu ai primit chiar ceea ce te asteptai. Nu ai incotro, va trebui sa te pui repede pe picioare si sa mergi inainte. Fara regrete.

HOROSCOP 2 mai 2018 - Sagetator

Cineva iti da tarcoale destul de insistent, insa tu nu vezi nimic deosebit in asta. Toti cei din jur vad ce se petrece, doar tu ramai fara reactie, indiferent. Oare de ce?

HOROSCOP 2 mai 2018 - Capricorn

Te lasi convins de cineva in privinta unui proiect si te decizi sa mergi inainte, indiferent de riscuri. Sansa va fi de partea ta, asa ca, la final, te asteapta o veste buna.

HOROSCOP 2 mai 2018 - Varsator

Nu vrei sau nu stii sa spui "nu" atunci cand cei din jur te roaga ceva si de aceea esti mereu supraglomerat. Va trebui sa-i explici asta si partenerului de viata care te ia la intrebari...

HOROSCOP 2 mai 2018 - Pesti

Esti obosit si nu te simti prea bine. Nu iti forta limitele. Cel mai bine ar fi sa amani ceea ce ai programat pentru seara. Mai este si maine o zi.

Comenteaza