HOROSCOP 19 octombrie 2022

HOROSCOP 19 octombrie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 19 octombrie 2022.

Berbec

Ai foarte mult de alergat astazi asa ca ar fi bine sa nu pierzi prea mult timp cu cafeaua dimineata, fugi la munca, sa termini totul pana la sfarsitul programului. Acasa o sa ajungi destul de tarziu, asa ca nu-ti va sta gandul decat la un dus si la somn.

Taur

Esti curtat insistent de cineva care vrea sa iti ceara o favoare. Desi nu prea ai timp de pierdut cu asa ceva, totusi n-ar strica sa ii intinzi o mana de ajutor. Si tu ai fost in situatia asta candva, deci stii cum este.

Gemeni

Ai cateva zile mai grele si trebuie sa le depasesti. Chiar daca nu iti este usor, incearca sa depui mai mult efort in tot ceea ce faci. Sunt cateva persoane cu ochii atintiti asupra ta si nu e cazul sa le dezamagesti.

Rac

Esti cam agitat si fara rabdare, toata ziua. Dupa-amiaza te asteapta persoana iubita la o discutie mai serioasa... Nu-ti fa griji, macar ai ocazia sa te lamuresti in privinta unei probleme ce tine de viata personala. Seara te va prinde pe deplin relaxat.

Leu

Fii cu ochii-n patru astazi! Esti gata-gata sa cazi in capcana cuiva care intentioneaza sa te pacaleasca. Daca vrei sa nu ramai fara bani, nu ezita sa intorci lucrurile pe toate partile, inainte sa deschizi portofelul.

Fecioara

Lasi lucrurile facute doar pe jumatate, acasa, pentru ca esti in criza de timp. Ar fi bine sa te misti mai repede daca nu vrei sa intri intr-o incurcatura la job. Ai promis ca te ocupi personal de ceva si, intre timp, ai uitat. Fugi la treaba!

Balanta

Telefoanele suna nebuneste, nu apuci sa raspunzi la mail-uri, te cheama seful la o discutie... Demult nu ai mai avut o astfel de zi, dar nu dispera, in cateva ore scapi. Spre seara, ajungi si la intalnirea programata.

Scorpion

Te vezi prins la mijloc. Familia te vrea acasa devreme, seful te solicita in noi proiecte, tu ai vrea sa le faci pe amandoua. Aseaza-te la tratative, acum e momentul sa-ti exersezi abilitatile de negociator!

Sagetator

Desi pari relaxat, nu est! Lipsa interesului de care ai dat dovada fata de un proiect la job, te costa. Esti nevoit sa iti explici atitudinea si nu prea esti multumit de asta. Hmm, va trebui sa gasesti o solutie...

Capricorn

Ar putea fi una dintre cele mai bune zile din ultima perioada pentru tine. Asta pentru ca vei avea ocazia sa faci numai ce iti place. O singura conditie: sa nu exagerezi cu nimic. Micile probleme de sanatate s-ar putea agrava.

Varsator

O activitate de la birou iti ocupa cam mult timp si risti sa pui in pericol planurile facute pentru seara alaturi de partenerul de viata. Roaga pe cineva sa te ajute, altfel nu ai nicio sansa sa termini totul in timp util.

Pesti

Vestea primita de dimineata te va preocupa pana spre seara. E vorba de o problema careia trebuie sa-i gasesti repede solutia si nu stii de unde sa incepi. Salvarea vine din partea cui nu te-ai fi asteptat.

 

Comenteaza