HOROSCOP 19 octombrie 2018

HOROSCOP 19 octombrie 2018

HOROSCOP 19 octombrie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 19 octombrie 2018.

HOROSCOP 19 octombrie 2018-Berbec

Ai aflat de niște investiții că ar fi profitabile și devi interesat și tu. Nu luă decizii pripite, analizează bine lucrurile înainte să-ți arunci toți banii în joc.



HOROSCOP 19 octombrie 2018-Taur

Ai lucrat cam mult în ultima vreme și te simți obosit. Ți-ar prinde bine o vacanță de câteva zile departe de zgomotul orașului. Discută și cu partenerul de viață, poate plecați undeva.



HOROSCOP 19 octombrie 2018-Gemeni

Niște prieteni dornici de aventură, te cheamă să-i însoțești. E vorba de o escapadă undeva în afară țării. Te tentează, dar pentru asta ai nevoie de și de bani, și de timp. Gândește-te bine!



HOROSCOP 19 octombrie 2018-Rac

Vei avea parte de o zi agitată, dar, cel puțin, vei reuși să rezolvi o serie de probleme. Spre seară singurul tău gând va fi cum să ajungi cât mai repede acasă să te odihnești.



 HOROSCOP  19 octombrie 2018 – Leu

Astăzi ai timp și vrei să ieși în oraș cu prietenii. În ultima vreme nu ați reușit să va vedeți pentru că ai fost prins cu muncă. Pune mână pe telefon și sună-i, mai ales că ai atâtea să le povestești...



HOROSCOP 19 octombrie – Fecioară

Nu te miră că, uneori, lucrurile nu prea merg în relație. Nu este pentru prima data când constați că partenerul are dreptate, dar nu poți renunță la orgolii. Vrei să deții doar tu controlul.



HOROSCOP 19 octombrie-Balanța

Nu-i ignoră pe cei din jurul tău, consultă-i înainte de a luă decizii. S-ar putea crede că vrei să te izolezi. Fă-ți timp să mai ieși în lume, întâlnește-te cu prietenii.



HOROSCOP 19 octombrie 2018-Scorpion

A venit vremea să faci putină ordine în viață ta. Nu mai lăsa totul la întâmplare. Poate fi un moment bun pentru schimbări. Cere sprijinul partenerului de viată, vei vedea că se va oferi să te ajute.



HOROSCOP 19 octombrie 2018-Săgetător

Ești foarte creativ astăzi. Ai idei originale, interesante, ce pot stârni admirația și aprecierea celorlalți, așa că nu te sfii să le faci cunoscute. Ia-o încet, poți începe cu cele mai "cuminți" propuneri.



HOROSCOP 19 octombrie 2018 – Capricorn

Nu ai chef de nimeni și de nimic, astăzi. Te simți epuizat și ești tentat să îți închizi telefonul și să te odihnești. Poate că nu ar strica să muncești mai puțin. Ia-ți o mică pauză.



HOROSCOP 19 octombrie 2018-Vărsător

Nu mai mergi cu plăcere la muncă. De un timp ai impresia că șeful are ceva cu ține. Cu toate că te străduiesti că totul să meargă bine, mereu pare nemulțumit. Colegii spun că ți se pare. Ia-ți câteva zile libere și odihnește-te.



HOROSCOP 19 octombrie 2018-Pești

Te-ai inhămat la mai multe proiecte odată și acum îți vine să renunți la o parte din planuri. Nu te grăbi, ia-le pe rând, cu răbdare. S-ar putea să apară un ajutor neașteptat din partea cuiva din anturaj

Comenteaza