HOROSCOP 18 iulie 2022

HOROSCOP 18 iulie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 18 iulie 2022.

Taur

Multă energie şi romantism în relaţia dumneavoastră. Se anunţă o vară foarte bună din acest punct de vedere. Dacă apar discuţii, încercaţi să rămâneţi calmi. Aveţi tindinţa să răniţi atunci.

Gemeni

Cineva vă dă târcoale. Se pare că există o persoană din anturajul dumneavoastră care vă cam face ochi dulci. Dacă nu sunteţi deja într-o relaţie, nu ar fi rău să daţi curs.

Rac

Multă inspiraţie astăzi. Sunteţi din ce în ce mai energici, iar asta vă dă un plus în relaţie. Dacă până acum consideraţi că aveţi o relaţie monotonă, iată că lucrurile se vor schimba spre bine. Nu ar fi rău să-i arătaţi partenerului ceea ce simţiţi pentru el.

Leu

Sunteţi în centrul atenţiei şi străuciţi mai ceva ca Soarele de pe cer. Nu este nimic altceva pe lume care să vă placă mai mult. Mare atenţie la sănătate. Pot apărea mici dureri de stomac şi cap.

Fecioară

Vă bucuraţi de atenţia celor din jur. Familia dumneavoastră se află într-o mică dispută cu voi. Încercaţi să acceptaţi şi părerile celorlalţi, altfel veţi strica şi mai rău treburile. Focusaţi-vă mai mult pe ceea ce simt şi alţii.

Balanţă

Fertilitate şi belşug pentru dumneavoastră. Este posibil ca familia dumneavoastră să se mărească. În a doua parte a zilei, veţi primi o invitaţie surpriză. Multe momente frumoase astăzi alături de partener.

Scorpion

Vă aflaţi la o intersecţie de drumuri. A venit momentul în care trebuie să luaţi o decizie cu viaţa dumneavoastră. Cu cât veţi amâna, cu atât veţi suferi mai tare. Luaţi-vă inima în piept şi faceţi alegerea.

Săgetător

Vacanţe, petreceri şi cadouri surpriză. Aveţi multe lucruri de făcut astăzi. Trebuie să planificaţi o vacanţă sau o petrecere surpriză. Totul va ieşi aşa cum vă doriţi.

Capricorn

După mult timp în care nu aţi mai avut pe nimeni în suflet, se pare că astrele prevăd o nouă dragoste. O dragoste liniştită şi plină de romantism. 

Vărsător

Multă încăpăţânare şi frustrare astăzi. Ceva nu vă convine la partener şi nu aveţi curajul să-i spuneţi. Încercaţi să comunicaţi mai mult, altfel lucrurile se vor strica între voi.

Peşti

Sunteţi în căutarea unui lucru pe care l-aţi pierdut. Încercaţi să vă întoarceţi pe firul apei. În a doua parte a zilei, veţi petrece clipe unice alături de partener.

Comenteaza