HOROSCOP 17 octombrie 2022

HOROSCOP 17 octombrie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 17 octombrie 2022.

Berbec

Uneori, cel mai mic fleac iti poate strica toata ziua, asa cum se intampla si azi. Pregateste-te pentru o surpriza neplacuta din cauza unui aspect minor, pe care nici nu-l bagi in seama.

Taur

Nu te astepta la planurile tale de viitor sa fie usor acceptate de ceilalti. Azi vorbesti despre intentiile tale cu mult entuziasm si, in loc de aprobare sau de completari din partea celor din jur, fii pregatit de critici si comentarii acide.

Gemeni

Sustine-ti mai departe punctul de vedere in ciuda tuturor, pentru ca daca tu crezi in ceea ce fac, vei duce la indeplinire! Influentele din afara au putere asupra ta, dar nu te lasa oprit din elan de ele!

Rac

Este o zi in care ai avea parte numai de rezultate excelente daca ti-ai pune in joc energia si cunostintele. Poti fii mandru de ceea ce esti in stare sa faci, pentru ca azi iti poti masura valoarea alaturi de oameni la fel de buni ca si tine.

Leu

Ai nevoie de ceva care sa te scoata din depresie sau din apatie, dar, daca tu o tii doar pe a ta si te lasi coplesit doar de lucruri triste, e greu de crezut ca vei depasi impasul.

Fecioară

E o perioada ideala pentru relaxare, e cazul sa faci ceva ce iti place. Umorul si optimismul sunt cuvintele care te descriu acum. Este de asemenea o zi buna sa abordezi o persoana care are putere de decizie, sa te ajute in cariera sau in viata personala.

Balanţă

Ai impresia ca nimic nu inainteaza si te lasi coplesit de ganduri negative. Unii sunt de parere ca transformi niste mici piedici in obsesii, ar fi bine sa analizezi mai bine situatia si sa le dovedesti ca totusi nu e chiar asa.

Scorpion

Astazi iti expui ideile cu mult talent, deci ai putea avea succes in activitati in care trebuie sa te prezinti in fata unui auditoriu. Si calatoriile sunt favorizate azi, dar si contactul cu tari straine.

Săgetator

Te nelinisteste o veste primita de la un prieten aflat la mare departare. Inainte sa te panichezi, asigura-te ca acesta nu exagereaza pentru a poza in victima.

Capricorn

Trebuie sa iei o decizie destul de serioasa in privinta jobului, insa nu trebuie sa te grabesti. Altfel, te va costa. In plus, ar fi o idee buna sa te consulti cu cineva.

Vărsător

Nu stai foarte bine cu banii, mai ales dupa ultimele cheltuieli. Evita magazinele, pentru ca la tot pasul o sa ai parte de tentatii si nu e bine pentru tine daca ramai acum fara bani.

Peşti

Nu te obosesti cu munca la birou. Este o perioada lejera si profiti de clipele libere pentru a te ocupa de ceva ce tine de viata personala. Cu toate astea, nu neglija partea profesionala.

Comenteaza