HOROSCOP 16 octombrie 2018

HOROSCOP 16 octombrie 2018

HOROSCOP 16 octombrie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marţi, 16 octombrie 2018.

HOROSCOP 16 octombrie 2018 - Berbec

E o zi destul de agitata pentru tine. Stai destul de rau cu timpul fata de cate ai avea de facut. Nici nu mai sti cum sa te imparti pentru a le termina pe toate. Incepe prin a-ti face ordine in planul de actiuni si stabileste-ti prioritatile.

 

HOROSCOP 16 octombrie 2018 - Taur

Te sufoci intre patru pereti si simti nevoia sa iesi cat mai mult in aer liber. Noroc ca ai niste prieteni iubitori de natura. Ai grija, daca te tii dupa ei, trebuie sa sti la ce te inhami. Nu va fi vorba doar de o plimbare prin parc. Incearca sa nu te epuizezi...

 

HOROSCOP 16 octombrie 2018 - Gemeni

Astepti un raspuns de care poate depinde ce vei face in urmatoarea perioada. E important pentru tine mai ales ca ti-ai facut deja niste planuri. Nu ai vrea sa fii nevoit sa o iei de la inceput...

 

HOROSCOP 16 octombrie 2018 - Rac

Intri de dimineata intr-o sedinta si iesi spre pranz. La finalul zilei esti epuizat, dar multumit. Nu te asteptai chiar la asa ceva. Seara iesi cu prietenii sa sarbatoresti.

 

 HOROSCOP  16 octombrie 2018 – Leu

Ai cam multa treaba astazi, asa ca nu pierde vremea ca nu iti permiti. Spre seara o sa primesti o veste buna din partea unei rude. Asteptai de mult aceasta informatie. Acum poti rasufla usurat.

 

HOROSCOP 16 octombrie – Fecioara

Orice auzi astazi, verifica de doua ori. Nu apleca urechea la informatiile pe care le primesti de la tot felul de persoane. Nu e momentul sa te lasi atras pe o pista gresita. Ai grija in cine ai incredere!

 

HOROSCOP 16 octombrie - Balanta

Treci printr-o perioada in care ti se cere sa dai dovada de mult calm si rabdare. Nu ti se pare normal ce seintampla, dar nu reactiona necontrolat. Fii foarte atent la ceea ce spui sau faci.

 

HOROSCOP 16 octombrie 2018 - Scorpion

Ai emotii! Sunt sanse sa semnezi un parteneriat ce te-ar putea propulsa direct acolo unde incerci de ceva vreme sa ajungi. Inainte sa semnezi ai grija la detalii. O singura virgula poate rasturna intreaga situatie.

 

HOROSCOP 16 octombrie 2018 - Sagetator

Esti foarte ocupat si asta te face greu abordabil. Cei din jur observa imediat comportamentul tau si te evita. Cere ajutorul cuiva si incearca sa te relaxezi, altfel, in scurt timp va fi pustiu in jurul tau.

 

HOROSCOP 16 octombrie 2018 – Capricorn

Mica afacere pe care ai inceput-o in urma cu ceva vreme incepe sa creasca. Ai pornit de la un vis si l-ai transformat in realitate. Nu a fost usor, dar te bucuri sa vezi ca munca nu a fost in zadar.

 

HOROSCOP 16 octombrie 2018 - Varsator

Relatia cu partenerul merge din ce in ce mai bine, mai ales comunicarea. Va intelegeti din priviri. Asta nu inseamna ca nu mai trebuie sa stati de vorba. Dimpotriva, aveti din ce in ce mai multe sa va spuneti.

 

HOROSCOP 16 octombrie 2018 - Pesti

Ai foarte mult de munca, insa asta se intampla pentru ca ai lasat totul pe ultimul moment. Un amic iti va cere ajutorul intr-o problema sentimentala, insa te eschivezi. Nu-ti vrei sa intervi.

Comenteaza