HOROSCOP 16 mai 2018

HOROSCOP 16 mai 2018

HOROSCOP 16 mai 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 16 mai 2018.

HOROSCOP 16 mai 2018 - Berbec

Ii reprosezi persoanei dragi ca nu are timp de tine, dar atunci cand face tot posibilul sa stati impreuna tu spui ca trebuie sa te vezi cu prietenii in oras. Atitudinea ta nu este cea mai corecta si ar trebui sa ti-o revizuiesti.

HOROSCOP 16 mai 2018 - Taur

Ai o senzatie de déjà vu. Parca ai mai trait candva ziua asta... Nu-i de mirare, pentru ca nu se intampla nimic iesit din comun - mergi la munca, iar dupa program, acasa.

HOROSCOP 16 mai 2018 - Gemeni

Regreti felul in care i-ai spus cuiva ceea ce crezi despre el. Incearca sa privesti partea buna din fiecare si, daca totusi gresesti fata de cineva, invata sa-ti ceri iertare.

HOROSCOP 16 mai 2018 - Rac

Nu ai realizat la timp ceea ce trebuia sa faci si acum suporti consecintele. Iti faci mustrari de constiinta pentru asta, dar, nu-i nimic, important e sa nu se repete!

HOROSCOP 16 mai 2018 - Leu

Va fi destul de obositor astazi. Vei avea de rezolvat o serie de treburi care presupun si statul pe la ghisee sau asteptatul pe coridoare. Asta e, mai sunt si zile de felul asta...

HOROSCOP 16 mai 2018 - Fecioara

Vestea pe care o asteptai a venit si te bucura foarte mult. Acum poti face tot ceea ce aveai in plan deja de ceva timp in urma. Printre altele, si o plecare cu familia intr-un loc special.

HOROSCOP 16 mai 2018 - Balanta

Astazi reusesti sa demonstrezi ca poti mai mult. Cei care se mai indoiau de capacitatile tale, vor avea o mare surpriza. Ti se confirma si tie faptul ca nimic nu este imposibil, trebuie doar sa vrei!

HOROSCOP 16 mai 2018 - Scorpion

Esti pe cale sa-i spui cuiva drag ce crezi cu adevărat despre relatia pe care o aveti. Nu mai amana. Chiar daca nu iti este usor sa vorbesti, lucrurile trebuiesc clarificate.

HOROSCOP 16 mai 2018 - Sagetator

Probabil nu este vorba despre ceva grav, dar toata ziua o să fii foarte agitat. Nu vei avea o clipa de ragaz, telefoanele vor suna incontinuu si vei avea mult de alergat.

HOROSCOP 16 mai 2018 - Capricorn

Te simti cam obosit si nu te poti concentra la munca asa cum ar trebui. Incearca sa iti revii, bea o cafea, fa o mica plimbare... Ai mult de lucru si daca amani acum ceva s-ar putea sa ai probleme mai tarziu.

HOROSCOP 16 mai 2018 - Varsator

Nu accepta sa faci ceva pana nu esti sigur ca ai primit toate informatiile pe care ar trebui sa le detii. Risti sa te implici in actiuni ce o sa iti consume prea mult timp si energie. Vezi, merita efortul?

HOROSCOP 16 mai 2018 - Pesti

Este momentul sa-ti indrepti atentia mai mult catre activitatile casnice. Nu le ocoli mai ales pe cele care conteaza cel mai mult pentru partenerul de viata. O sa-i faca placere.

Comenteaza