HOROSCOP 16 februarie 2023

HOROSCOP 16 februarie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 16 februarie 2023.

 

Berbec

Nu intra in cheltuieli inutile, s-ar putea sa ai nevoie de o suma mai mare pentru ceva neprevazut si ar fi bine daca nu va trebui sa te imprumuti. Limiteaza-te doar la ce ai nevoie.

Taur

Ai trecut cu bine de o perioada mai dificila in familie. In sfarsit te poti relaxa, sa-ti iei o vacanta. Daca pleci, du-te undeva departe, sa te rupi putin de tot si toate. 

Gemeni

Asculta-ti inima si fa ceea ce crezi tu ca este mai bine pentru tine. Nu-ti mai lasa viata condusa de altii, chiar daca crezi ca intentiile lor sunt nobile.

Rac

Trebuie sa termini ceva foarte important si partenerul te preseaza sa petreceti timp impreuna. Decizi sa amani intalnirea, dar, vezi cum procedezi daca vrei sa eviti o mica scena.

Leu

Esti putin ingrijorat, afacerile nu-ti merg chiar grozav in aceasta perioada desi muncesti pe branci. Stii bine ca asa merg lucrurile, cu suisuri si coborasuri. Nu te demoraliza, mâine e o alta zi! 

Fecioara

Daca pana acum nu dadeai doi bani pe cei care-ti spuneau sa te gandesti la viitor, astazi te pomenesti gandindu-te si la trecut. Asta, pentru ca tocmai ti-au trecut prin mana niste fotografii mai vechi...

Balanta

O persoana din conducere iti cere sa faci pe spionul printre colegi. Nu ti-o spune direct, dar intelegi ca asta vrea. Nu stii cum sa-l faci sa inteleaga ca a gresit omul, tu nu faci asa ceva. Cel mai bine ar fi sa taci. Si acum, si mai incolo!

Scorpion

Ai impresia ca saptamana asta a trecut repede. Nici nu-i de mirare la cat de ocupat ai fost. Bine, cel putin, ca se apropie week-end -ul si vei avea timp sa te odihnesti.

Sagetator

Faci cumparaturi, te pregatesti sa primesti pe cineva in vizita. E vorba de o ruda a partenerului de viata si vrei sa o impresionezi. Pentru ca sa nu iti scape ceva, esti in stare sa cumperi intreg magazinul.

Capricorn

Ai multe evenimente programate astazi si, desi esti o persoana organizata, abia o sa faci fata programului. Incearca macar seara sa ajungi acasa repede si sa te odihnesti.

Varsator

Discutia avuta in contradictoriu cu partenerul de viata te face sa fii agitat, pentru ca tu esti de vina. Ai aruncat vorbe care l-au ranit si acum va trebui sa repari greseala.

Pesti

Semnezi un contract care se va dovedi a fi foarte avantajos. Simti ca trebuie sa impartasesti bucuria cu ceilalti si cumperi fiecaruia cate ceva. Ai grija, sunt si persoane pe care nu le bucura succesul tau.

Comenteaza