HOROSCOP 16 februarie 2018

HOROSCOP 16 februarie 2018
HOROSCOP 16 februarie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 16 februarie 2018.

 

HOROSCOP 16 februarie 2018 - Berbec

Ai primit o veste extraordinara si esti gata sa sarbatoresti. Fie ca iesi cu prietenii, fie ca vrei sa petreci in familie, ai grija sa nu exagerezi cu nimic. Mai ales ca nu ai avut o saptamana prea usoara...

HOROSCOP 16 februarie 2018 - Taur

Incepe weekend-ul si pe tine te prinde seara la munca. Vrei sa termini tot ce ai de facut ca sa stai linistit urmatoarele zile. Partenerul de viata nu s-ar bucura sa te vada toata ziua la telefon rezolvand probleme ce tin de job.

 

HOROSCOP 16 februarie 2018 - Gemeni

Incearca sa fi mai diplomat astazi. Chiar nu e momentul sa intri in conflicte. Nu este stilul tau sa taci si sa inghiti, dar nu e bine sa te pui cu astfel de persoane. Asigura-te, doar, ca ceea ce faci tu este asa cum trebuie sa fie.

 

HOROSCOP 16 februarie 2018 - Rac

Weekend-ul acesta vrei sa-l dedici persoanei iubite. Un eveniment prin care ati trecut recent te-a facut sa-ti dai seama cata nevoie are sa stie ca-i esti alaturi. Nu fii zgarcit cu vorbele, spune-i ce simti.

 

HOROSCOP 16 februarie 2018 - Leu

Esti dispus sa renunti la tot ceea ce aveai in plan pentru diseara ca sa-ti ajuti o ruda sa-si rezolve o problema. Chiar daca va trebui sa recuperezi timpul pierdut in weekend, te bucuri ca ai putut fi de folos.

 

HOROSCOP 16 februarie 2018 - Fecioara

Va fi o zi neasteptat de agitata la job. Sefii iti cer sa termini ceva urgent cu toate ca stiu si ei ca mai e mult de munca. Nici macar nu te impotrivesti. Tot ce vrei acum e sa reusesti sa termini la timp.

 

HOROSCOP 16 februarie 2018 - Balanta

Vrei sa iesi la shopping astazi. Ai vazut ceva ce-ti place si arzi de nerabdare sa faci achizitia. Uite-te, totusi, si la pret. Traversezi o perioada in care te poti trezi cu o serie de cheltuieli neprevazute.

 

HOROSCOP 16 februarie 2018 - Scorpion

Profita de faptul ca poti pleca azi mai repede de la job si fa ceea ce nu ai reusit sa faci in timpul saptamanii. Seara te intalnesti cu o persoana care te anunta ca o idee de-a ta mai veche are mai sanse sa se concretizeze.

 

HOROSCOP 16 februarie 2018 - Sagetator

Nu-ti pasa ca e sfarsit de saptamana, pentru tine e doar inca o zi perfecta pentru afaceri. Esti entuziasmat: urmeaza sa semnezi un contract si nu ai de gand sa amani totul pana luni.


HOROSCOP 16 februarie 2018 - Capricorn

Dimineata te urnesti mai greu, dar iti revi imediat cand primesti o veste extraordinara pentru tine. Acum asteapta-te la zeci de telefoane... Daca nu ai timp sa vorbesti cu toti, raspunde-le, macar, celor din familie.

 

HOROSCOP 16 februarie 2018 - Varsator

Esti stresat: trebuie sa pleci mai repede de la birou, azi, dar dupa cum decurge sedinta cu superiorii, nu crezi ca vei reusi. Poate te ajuta, totusi, colegul care ti-a ramas dator. Si tu l-ai acoperit cand a avut nevoie.

 

HOROSCOP 16 februarie 2018 - Pesti

Maine te asteapta o zi destul de grea, daca te iei dupa programul pus la punct de prieteni. Odihneste-te astazi, daca poti, pentru ca vei avea nevoie de multa energie pentru a face fata activitatilor din weekend.

 

Comenteaza