HOROSCOP 15 ianuarie. O duminică a discordiei pentru patru zodii

HOROSCOP 15 ianuarie. O duminică a discordiei pentru patru zodii

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de duminică.

Berbec

Este posibil să apară azi discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă din cauza raportului de forţe inegal.

În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, indiciu că s-ar putea să ai parte de conversaţii astăzi cu persoana iubită despre unele investiţii pe care le-aţi făcut recent sau pe care le veţi face în perioada care va urma.

Taur

În prima parte a zilei, este posibil să te simţi destul de obosit(ă), iar dacă lucrezi astăzi, s-ar putea ca randamentul de care dai dovadă să nu fie cel mai ridicat.

De după-amiază încolo, Luna tranzitează casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, astfel că s-ar putea să petreci mai mult timp de calitate decât de obicei cu partenerul de viaţă. Momentele împreună te ajută să îţi recapeţi forţele şi buna dispoziţie care îţi este caracteristică.

Gemeni

În prima jumătate a zilei, s-ar putea să se nască unele discuţii aprinse în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici, cel mai probabil pentru că nu vă cunoaşteţi foarte bine unul altuia dorinţele şi nevoile.

În a doua parte a acestei zile, Luna trece în casa sănătăţii din astrograma ta generală, fapt pentru ca va trebui să îţi găseşti timp şi pentru odihnă sau activităţi care te ajută să îţi recuperezi forţele.

Rac

De dimineaţă, este posibil ca tu şi partenerul de viaţă să nu fiţi pe aceeaşi lungime de undă în legătură cu o chestiune de ordin casnic sau domestic.

În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa iubirii şi a copiilor, indiciu cum că treceţi cu bine peste provocări, iar atmosfera din interiorul căminului nu va avea prea mult de suferit. Pe de altă parte, depinde de voi să o întreţineţi aşa cum se cuvine.

Leu

În prima parte a zilei, s-ar putea să ai parte de o discuţie mai aprinsă cu un coleg de muncă. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de o problemă cotidiană care creează disensiuni în raport cu unii interlocutori.

În a doua parte a zilei, Luna îşi face loc în casa familiei din astrograma ta solară, motiv pentru care ar fi de dorit să petreci mai mult timp de calitate cu cei dragi.

Fecioară

În prima jumătate a zilei, se prefigurează unele cheltuieli pe care nu le aveai pe lista de cumpărături, care ţin mai degrabă de tentaţii de cmoment decât de angajamente pe care ţi le-ai luat pentru ziua de astăzi.

În a doua parte a zilei, Luna intră în casa comunicării din horoscopul tău general, semn că s-ar putea să ai parte cândva atunci de unele discuţii extrem de interesante cu o persoană apropiată din jurul tău.

Balanţă

În prima parte a zilei, este posibil să ai parte de o atmosferă încărcată în familie, iar tensiunile riscă să-şi facă loc între tine şi cei dragi. D

e după-amiază încolo, Luna traversează casa banilor din horoscopul tău solar, astfel că s-ar putea să apară oportunităţi de câştig chiar în weekend. Dacă eşti dispus(ă) să renunţi la o parte din timpul tău liber, îţi vei mulţumi cândva mai târziu, săptămâna viitoare, când pot apărea cheltuieli neanunţate.

Scorpion

Există posibilitatea ca de dimineaţă să apară unele veşti nu tocmai bune, care te pun pe gânduri sau chiar îţi dau motive de îngrijorare.

În a doua parte a zilei, Luna intră în semnul naşterii tale, astfel că te bucuri de un plus de energie şi de încredere în propria persoană. Aşadar, nu este cazul să îţi faci griji că nu vei avea forţa să îţi susţii agenda de angajamente pe care ţi-ai propus-o azi.

Săgetător

S-ar putea ca planurile cu prietenii să ajungă să te coste mai scump decât te-ai aşteptat. În a doua parte a zilei, Luna îşi face intrarea în casa subconştientului din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să nu mai la fel de mult chef de activităţi care te expun unui grup mare de persoane.

Te simţi mai bine în grupuri restrânse sau chiar de unul(a) singur(ă), bucurându-te de linişte şi momentele de odihnă.

Capricorn

În prima parte a zilei, există posibilitatea să apară unele discuţii în contradictoriu cu cineva din familie, cel mai probabil de sex feminin.

Vestea bună este că lucrurile merg bine între tine şi prieteni, iar timpul petrecut în raport cu ei substituie faptul că unele planuri cu cei dragi s-ar putea să nu se materializeze aşa cum ţi-ai fi dorit. Prezenţa Lunii în casa vieţii sociale asigură faptul că vă bucuraţi de momente plăcute împreună.

Vărsător

În prima jumătate a zilei, s-ar putea ca starea ta de spirit să nu fie cea mai bună, astfel că unele planuri s-ar putea să nu evolueze foarte bine.

După-amiază, Luna trece pragul casei statutului social din horoscopul tău general, astfel că s-ar putea să cunoşti unele persoane foarte importante din comunitate şi/ sau domeniul tău de activitate, care te provoacă să evoluezi, să tinzi la mai mult. Aceste întâlniri îţi dau multe teme de gândire asupra cărora să te apleci azi.

Peşti

În prima parte a acestei zile, există riscul ca unele planuri cu prietenii să nu te materializeze. Sau poate că apar discuţii în contradictoriu cu unele persoane apropiate.

În a doua jumătate a zilei, Luna îşi face loc în casa călătoriilor din horoscopul tău solar, astfel că îţi face bine să ieşi în natură astăzi, să schimbi peisajul. Acest lucru te va ajuta să îţi faci ordine în gânduri şi să îţi recapeţi treptat forţele.

Comenteaza