HOROSCOP 15 decembrie 2017

HOROSCOP 15 decembrie 2017
HOROSCOP 15 decembrie 2017. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 15 decembrie 2017.

HOROSCOP 15 decembrie 2017 - Berbec

Incearca sa te calmezi pentru ca esti prea agitat si risti sa iei decizii nepotrivite pe care, ulterior, le-ai putea regreta. Nu uita ca astazi ai ceva programat impreuna cu partenerul de viata.



HOROSCOP 15 decembrie 2017 - Taur

Toata ziua te ocupi de ceva ce tine de familie. Ai promis ca rezolvi o problema si nu poti sa dezamagesti. Ai grija sa nu intarzii seara acasa pentru ca o sa ai musafiri.



HOROSCOP 15 decembrie 2017 - Gemeni

Ai terminat proiectul la care lucrai, dar deja primesti altul. Nu esti pregatit sa o iei acum de la inceput. Simti ca ai avea nevoie de o pauza. Mai fa un mic efort. Se apropie Sarbatorile si te vei putea odihni.



HOROSCOP 15 decembrie 2017 - Rac

Nu exagera cu efortul zilele astea. Starea ta de sanatate este cam fragila si ar trebui sa fii mai atent la anumite simptome. Evita sa stai in frig si incearca sa mananci mai sanatos.


HOROSCOP 15 decembrie 2017 - Leu

E vineri si nu mai ai chef de nimic ce tine de munca. Ti-ai facut planurile pentru weekend si mintea iti sta doar la distractia care urmeaza. Mai ai de asteptat cateva ore...



HOROSCOP 15 decembrie 2017 - Fecioara

Stai cat mai departe de locurile aglomerate pentru ca risti sa iei vreun virus gripal si nu vrei sa-ti petreci weekend-ul in pat, mai ales ca ti-ai planificat deja o iesire la munte...



HOROSCOP 15 decembrie 2017 - Balanta


Ai uitat de ceva extrem important acasa si trebuie sa te intorci neaparat. Sefului nu o sa-i convina situatia, asa ca incearca sa lipsesti cat mai putin. Eventual, roaga un coleg sa-ti tina locul pana te intorci.

HOROSCOP 15 decembrie 2017 - Scorpion


Dupa ce iesi de la munca nu lua acasa si problemele de acolo. Incearca sa intri in weekend cat mai relaxat. Nu uita, partenerul de viata asteapta sa faci ceea ce ai promis.



HOROSCOP 15 decembrie 2017 - Sagetator


Vei avea parte de o zi linistita. La job nu ai mult de munca si poti pleca mai repede. Profita de asta si fa-ti toate placerile. Asta nu inseamna, totusi, sa-ti cheltui astazi toate economiile...



HOROSCOP 15 decembrie 2017 - Capricorn


Un coleg te roaga sa il ajuti maine cu ceva, dar esti nevoit sa il refuzi. Ti-ai facut deja program pentru acest weekend si nu poti anula nimic. Ai rabdare si intereseaza-te mai in detaliu despre ce este vorba, s-ar putea, totusi, sa-l poti ajuta cumva.



HOROSCOP 15 decembrie 2017 - Varsator


O sa ai multa treaba astazi si nu vei avea niciun moment de liniste pana nu termini. Ca sa mearga lucrurile cat mai repede, fa-ti o lista cu prioritatile si pune-te pe lucru. Ar fi bine sa-ti anunti partenerul de viata ca ajungi tarziu acasa.


HOROSCOP 15 decembrie 2017 - Pesti

Dimineata incepe bine, dar cateva ore mai tarziu o sa ai parte de o cearta cu un coleg. Incidentul se va rezolva destul de repede dupa ce intervine o alta persoana care nu este implicata si vede lucrurile cu alti ochi.

Comenteaza