Horoscop 14 noiembrie, cu Neti Sandu. Ce zodie întâlnește astăzi persoana potrivită

Horoscop 14 noiembrie, cu Neti Sandu. Ce zodie întâlnește astăzi persoana potrivită
| Foto: știrile pro tv

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 14 noiembrie aduce vești bune pentru toate zodiile. 

SCORPION

O să vă faceți program cu ai voștri, puteți pleca într-o plimbare, sau să dați o raită pe la magazine dacă aveți chef, dacă nu faceți comandă online.

SĂGETĂTOR

O poveste sentimentală va răscolește întrucâtva și dacă vreți să continue ar fi bine să ieșiți la o cafea și să stați de vorbă, să puneți niște lucuri la punct.

CAPRICORN

V-ați putea negocia o colaborare și să nu vă lăsăți până n-o să obțineți tot ce v-ați promis, că țineți prea mult la voi ca să munciți pe degeaba.

VĂRSĂTOR

O să vă faceți auzită vocea, o fi un eveniment online și vă exprimați părerile, va fi ceva care să vă pună în centrul atenției și să gășiți oameni care să fie de acord.

PEȘTI

Vești bune, o să vă bucurați de vizita cuiva care-o să vă inspire, poate veți începe o relație care se va dovedi stabilă dacă sunteți în căutarea perechii de suflet.

BERBEC

O s-aveți bani de buzunar, dacă aveți de gând să ieșiți la aer, să mai faceți 2 pași pe-afară, că nu vă place sedentarismul - sunteți oameni de acțiune.

TAUR

Se poate să va-ntalniti și pe Zoom dacă nu vă-ncumetați s-o poniti la drum să le faceți o vizită unor prieteni și o să vă-ncărcați chiar și așa, sufletește.

GEMENI

Vă dați întâlnire cu acea persoană care crede în voi și vrea să fiți împreună că aveți multe în comun și o să vă puteți înțelege de minune.

RAC

Poate o să dedicați mai mult timp activității preferate și să vă refaceți starea de spirit, că se acumulase oboseală și aveați nevoie de o descărcare printr-un alt fel de hobby.

LEU

Poate-i chemați pe niște prieteni, rude pe la voi dacă nu vă puteți duce la un restaurant, o cafenea, ca să mai stați la povești, să reluați niște emoții, sentimente.

FECIOARĂ

Se reunește familia, vin rudele cu care vă-ntelegeți cel mai bine, poate sărbătoriți ceva, oricum e o atmosferă care o să vă priască.

BALANȚĂ
 

Poate-apare cineva care vede în voi persoana ideală pentru o relație și dacă și voi vă doriți un companion de viață, că n-aveți, o să vă puteți întâlni în continuare.

SURSĂ: Știrile Pro Tv

Comenteaza