HOROSCOP 14 mai 2021

HOROSCOP 14 mai 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 14 mai 2021.

Berbec

Ai o dispozitie de zile mari si abia astepti dupa-amiaza sa pui mana pe telefon sa-ti chemi prietenii in oras. Cineva se cam supara pe tine ca ajungi tarziu acasa...

Taur

Reusesti sa iesi dintr-o incurcatura legat de un termen de predare. Primesti noi informatii in legatura cu un proiect la care lucrezi si asta iti da sansa sa mergi mai departe. Vei recupera si timpul pierdut!

Gemeni

Reactionezi puternic la o veste primita si cei din jur nu inteleg ce se intampla. Asta e felul tau de a te bucura si, ce-i drept, nu-ti cunosc obiceiurile decat cei foarte apropiati... 

Rac

Ai vreo trei variante pentru a-ti petrece weekend-ul si toate ti se par la fel de interesante. Consulta-te si cu partenerul inainte de a lua o decizie, cel putin, in felul asta, eviti orice discutii ulterioare...

Leu

Te ocupi de o problema cuiva din familie, cel mai probabil a unuia dintre parinti. Refuza sa faca ceva si care este spre binele sau, asa ca vrei sa iei masuri. Totul se rezolva cu rabdare!

Fecioara

Esti gata sa ajuti un prieten care a intrat intr-un mic necaz si te dai peste cap sa gasesti o solutie. Vei fi dezamagit la final, cand vei constata ca efortul tau nu a fost deloc apreciat.

Balanta

Ai o disputa cu o persoana foarte orgolioasa care refuza sa recunoasca atunci cand greseste. Dupa ore bune de discutii o sa ajungeti la o concluzie care sa va multumeasca pe amandoi.

Scorpion

Ai cerut mai multa libertate si ai primit, iar acum ti se pare ca esti ignorat. Hotaraste-te ce vrei mai exact inainte sa ajungi la o disputa cu cineva drag.

Sagetator

Daca nu te agiti si ai suficienta rabdare atunci cand trebuie, nu ai cum sa nu faci fata la tot ceea ce se intampla azi. Trebuie doar sa fii atent la detalii.

Capricorn

Iti vin ideile pe banda rulanta, astazi. Tot ceea ce propui e ingenios si are sanse mari de reusita.Vei fii apreciat pentru ideile tale originale. Incearca sa te mentii asa!

Varsator

Esti plin de energie si pari ca vrei sa-i implici pe toti in ceea ce faci. Ii ametesti pe cei din jur cu viteza ta. Ceea ce este sigur e ca o sa rezolvi tot ceea ce ti-ai propus.

Pesti

Esti ambitios si muncitor, iar sefii tai au observat asta. Tocmai de aceea iti dau unele sarcini care te fac sa te simti in centrul atentiei si asta te va ajuta sa ai mai multa incredere in tine.

Comenteaza