HOROSCOP 13 aprilie 2018

HOROSCOP 13 aprilie 2018

HOROSCOP 13 aprilie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 13 aprilie 2018.

 

HOROSCOP 13 aprilie 2018 - Berbec

Pregateste-te pentru o vizita. O ruda a partenerului de viata anunta ca vine cateva zile in oras. Va trebui sa te asiguri ca totul va fi in ordine si sa faci cateva cumparaturi. Cu asta iti vei petrece intreaga dupa-amiaza.

HOROSCOP 13 aprilie 2018 - Taur

Atitudinea ta ganditoare ii pune pe ganduri si pe cei din jur... Unii ar putea crede ca ai ceva necazuri. Linisteste-i si explica-le ca te concentrezi asupra proiectului pe care il ai in lucru.

HOROSCOP 13 aprilie 2018 - Gemeni

Esti in forma, odihnit, asa ca o sa ai o atitudine pozitiva toata ziua. Nimic nu te poate deranja astazi si vei fi cu zambetul pe buze permanent. Seara ramai uimit dupa ce primesti o informatie de ultima ora.

HOROSCOP 13 aprilie 2018 - Rac

Vrei sa te apuci de un proiect la job, dar nu poti sa il duci la bun sfarsit de unul singur. Va trebui sa-ti alegi cativa oameni cu care sa poti lucra. Ia in considerare si caracterul, nu doar nivelul profesional.

 

HOROSCOP 13 aprilie 2018 - Leu

De dimineata ai o stare de neliniste provocata de anumite semnale pe care ti se pare ca le transmit cei din jur. Stai linistit, nu mai pune intrebari pentru ca nu se intampla nimic rau. Ti se pregateste o surpriza.

HOROSCOP 13 aprilie 2018 - Fecioara

Fii precaut daca esti nevoit sa semnezi ceva astazi. Citeste cu atentie toate documentele pe care le primesti pentru a nu-ti scapa niciun detaliu. Daca simti nevoia, consulta-te cu cineva apropiat.

HOROSCOP 13 aprilie 2018 - Balanta

Desi initial nu pare, va fi o zi plina la munca, astazi. Nu te astepta sa pleci mai repede pentru ca nu prea sunt sanse. Nu-i nimic, mai bine sa-ti termini treaba acum, inainte de weekend.

HOROSCOP 13 aprilie 2018 - Scorpion

Partenerul ti-a dat o sarcina de rezolvat, dar ai uitat complet. Noroc ca, in final, iti amintesti si incerci sa faci tot ce se poate. Ai grija sa nu vada seful cu ce te ocupi in timpul orelor de program...

 

HOROSCOP 13 aprilie 2018 - Sagetator

Tocmai pe cand nu mai sperai, se intampla. Iata ca soarele rasare si in viata ta profesionala. Primesti un telefon de la cineva care se arata extrem de interesat de ceea ce vrei tu sa faci.

HOROSCOP 13 aprilie 2018 - Capricorn

Cei din jur iti tot spun ca ai nevoie de o schimbare, dar tu nu vrei sa-i auzi. Rutina a pus stapanire pe tine si nu faci niciun efort sa scapi de ea. Spre seara intervine ceva ce te face atent. Poate fi scanteia de la care sa porneasca ceva...

HOROSCOP 13 aprilie 2018 - Varsator

Te revolti pe loc cand ti se spune in ultima clipa ca trebuie sa predai ceva ce trebuia sa fie gata abia peste o saptamana. Nici nu te gandesti sa-ti strici programul din weekend! Obisnuieste-te cu astfel de practici pentru ca vor fi dese...

 

HOROSCOP 13 aprilie 2018 - Pesti

Dimineata apare ceva urgent la locul de munca, insa pana la pranz o sa reusesti sa rezolvi totul. Seara, esti gata sa renunti la o iesire cu prietenii pentru a sta mai mult timp cu partenerul de viata. Pana la urma, mergeti impreuna.

Comenteaza